Kara22 su gibi ishalim özür dilerim o yüzden korktum bise olmaz insAllah

Plakkafa_ patates haslaması muz ye pilav ye Türk kahvesi ye 1 kaşık bunlar şifa olur inşallah

Ayliz010 bilemedim ya bazilari 1 hafta ciğer grlisimi icin galiba küvez de kaliyor ilk gebeligim korktumm acikcasi

Plakkafa_ Canım aynısı başıma geldi doktoruma yazdım eğer ağrıların sıklaşırsa gecede olsa gel dedi , bi sor istersen

Nimhande dün dayanamadim gittim sancim ykktu şükür ama mikrop kapmisim ya kedimden yada çeşme suyundan oldu hala devam ediyor ilac kullaniyorum serum falan takildi

ozlemkksl eger agriniz çoksa gitmenizi tavsiye ederim benim ishalim hala devam ediyor mikrop kapmışım Allahim hepimize acil sifalar versin 🫶🏼

Plakkafa_ Amin canım , rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin <3

6 gün sonra

Bende umursamadan temizlik vs yapıyodum mecbur diye gecistiriyodum ama değil inanın ki suan saldım her şeyi erken doğum riski var cünkü bel ağrısı vajina aşırı baskı olursa dr gidin muhakkak ve ishalde gebelikte istenmeyen bi durum gecmiş olsun

Elifseda canım bende gittim benimde erken doğum riskim var:( göbeğim düştü daha 35. Haftalığım