Dilekmurat Neslihankyvn ben A101'den aldım çok amaçlı bir çanta fiyatı 80 tl ama genelde mağazalardan 150den aşagı bulamıyoruz malesef🤷🏻♀️
BurcuAdak Neslihankyvn ben almıstım şı meşhur sırt çantalarından instagramda satılan indirim kuponuyla 35₺ ye 20 günde geldi güzel kullanıslı bişeye benziyor daha nasip olmadı kullanmak
HavvaK Cihan hea o zaman bilemicem. Ben loqueen marka sırt çantası aldım. Şu önünde biberon koyma yeri olandan
Deletedmom004 Neslihankyvn Bence oradan bir şey almamalısın. Bir kaç kere aldım aldıklarım geç de olsa geldi. Ama en son siparişim 1 sene geçti gelmedi.
Slndnz Cihan Türkçe dilinde bu dile özgü İngilizce’de olmayan bazı karakterler var . Ç, ş, ı, ö, ü mesela.
UykusuzAnne Ben bunu aldım indirimdeydi kargo bedava 107 tl ye geldi baya büyük bi çanta biberon cepleri termal kumaşı su geçirmez vs tavsiye ederim Aliexpress den daha önce manikür pedikür seti sipariş vermiştim gelmemişti o yüzden bi daha güvenemedim https://www.hepsiburada.com/eye-bird-cok-fonksiyonel-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-p-HBV000007L272?magaza=%c3%87anta+Shop
UcanHamile Neslihankyvn ben aldım biraz uzun sürdü gelmesi 130 tl ye aldım ama tr dekilerden çok daha kaliteli, çok beğendim
baykuskiz Kizlar aliexpressten baska neler alıyorsunuz neler daha uygun ben hic bakmadım pek igili değilimde.