Minnosaile Kbr5361 aslında çok basit bir site 🙂 ben yıllardır alışveriş yapıyorum takıldığınız yerde yardımcı olabilirim 🙂
Mucize7979 Minnosaile doların 2 ₺ olduğu zamanlar ben de çok alışveriş yapıyordum ama şimdi soğudum valla 😂
Minnosaile Glcnkk aynen öyle %90 oradan alıyorlar çok iyi fiyat giydirip satıyorlar , sorun olunca da muhatap olmuyorlar 😁 alibaba candır 🥰
Mrvnr Bebek bakım çantasında en iyisi sunveno . Normalde türkiyede 350 civarındaydı. Aliexpreste 175 lira. Bence kaçırılmayacak fırsat. Siyah çiçekli olanına mutlaka bakın 👍
Tuanamm Neslihankyvn canım ben bu fuşya olanı aldım çok güzel cok tatlı geldi rengi hem benim bebek arabamla da uyumlu oldu cevremdekiler o rengi görnce cok beğendiler ben tercihimi o renkten yana kullandım pişmanda olmadım
Slndnz Neslihankyvn AliExpress uygulamasını telefonunuza indirin, fiyatları TRY’ye ayarlayın, dili de Türkçe yapın. Ev adresi ve isim verirken de Türkçe karakter kullanmayın. Satıcı ile iletişim kurmak isterseniz yardımcı olurum dil konusunda.
Cihan Slndnz anlamadm türkce karakter kullanmayın derken 😕bn indirdim programı canta siparişi vercem ama biraz dha arastrmak istiyorum
Nurtennn Nidda544 cok iyi bir site ama 1 ay olacak nerdeyse gec gelme sorunu oluyor ınsallah dogurmadan gelir😁😁
Slndnz Sedos Türkçe dilinde bu dile özgü İngilizce’de olmayan bazı karakterler var . Ç, ş, ı, ö, ü mesela.
DeryaZ Neslihankyvn eşim süpriz yapıp almış gayet beğendim sadece ezik büzük göndermişler küçük paket olsun diye biraz kırışıktı gazete koyup büyüttük bizde☺️
Slndnz Cihan Türkçe dilinde bu dile özgü İngilizce’de olmayan bazı karakterler var . Ç, ş, ı, ö, ü mesela.
omertosvedos Neslihankyvn kızlar bu aliexpres güvenilir mi ordan cibinlik alacağım tanıdığımızın kartiyla adam kartımın limiti yüksek ya içinden fazla para cekerlerse diyormuş. Ne yapacağımı şaşırdım
HavvaK Cihan ben ordan aldığım çantaya instagramdan veya başka sayfadan baktım.İki kat fark vardı nerdeyse