cerend2024 36+4 gibi 100 ü bulan sancılar çıktı ama hala doğurma 39 bitmek üzere . Kasılmalar çok fazlaydı hala fazla ama düzenli değil 😬

34Kubra Aaaa 40 üstü düzenli sancıyı doğum sancısı kabul ediyorlar diye biliyorum. Kasılmalar benim de çok fazla ama sancı olmadıkça yalancı kasılma diyip geçiyor doktor

11umran2 Gün içinde hareketli misiniz? Ben ananas, hurma yemeye başladım yürüyüş squat da yapıyorum ama tık yok

cerend2024 ben de öyleyim gerçekten bir sürü şey de yapıyorum ama hiç bir emare yok 🤷‍♀️ pazar günü doktorum da tatile çıkıyor bakalım ne olacak 😀

cerend2024 36 dayım dün doktordaydım hiç nst çektirmedi hocam artık nst çektirsek mi dedim gerek yok haftaya çekeriz dedi 😂

Hilalll1616 al bendende o kadar geçen hafta 37 haftalıkken girdim 20 yi zor gördük 🤣

cerend2024 evet o yüzden 3.kez nst çektirmek istedi sancıları takip etmek için ama biz çıktık hastaneden 3.yü çektirmedik 😬 Gerçek sancı olsa dayanılmaz olur ve hastaneye dönerim diye düşündüm

Galya15 Sarina98 Sizin de NST çekmiyor demek doktorunuz. Bende sancı çıkmıyor sancı tariflemem de olmadı ama çekiliyor artık haftalık gidiyorum zaten önce NST sonra ultrason bakıyor. Çatı muayenesini sordum ama sancı ağrı olmadıkça ben çatı muayenesi yapmayı tercih etmiyorum dedi