cerend2024 Selamlar, 34.haftadan beri NST’ye giriyorum ama sancı hep 20-30 aralığında seyrediyor. Bugün 38 haftalığız 2 gün önce sancım yine aynı aralıkta çıktı. Sizin 37-38.haftalarda NST sancınız kaç çıkıyor?
Huhhu cerend2024 benim de aynı sizin gibi cumartesi 38 olacağım yine çıkmayacak sancı gibi hissediyorum 😀
34Kubra cerend2024 36+4 gibi 100 ü bulan sancılar çıktı ama hala doğurma 39 bitmek üzere . Kasılmalar çok fazlaydı hala fazla ama düzenli değil 😬
cerend2024 Huhhu ne sancı var ne nişan ne su 🤷🏻♀️ doğumun yaklaştığına dair bi işaret bekliyorum ama yok gibi😅
Huhhu cerend2024 ben de öyleyim gerçekten bir sürü şey de yapıyorum ama hiç bir emare yok 🤷♀️ pazar günü doktorum da tatile çıkıyor bakalım ne olacak 😀
cerend2024 34Kubra Aaaa 40 üstü düzenli sancıyı doğum sancısı kabul ediyorlar diye biliyorum. Kasılmalar benim de çok fazla ama sancı olmadıkça yalancı kasılma diyip geçiyor doktor
34Kubra cerend2024 evet o yüzden 3.kez nst çektirmek istedi sancıları takip etmek için ama biz çıktık hastaneden 3.yü çektirmedik 😬 Gerçek sancı olsa dayanılmaz olur ve hastaneye dönerim diye düşündüm
biranne__ cerend2024 benim tam 38 de sancı çıkmaya başlamıştı 40 ları 80 leri göedüm ama düzensiz hep şuan 39 olduk
cerend2024 11umran2 Gün içinde hareketli misiniz? Ben ananas, hurma yemeye başladım yürüyüş squat da yapıyorum ama tık yok
Galya15 cerend2024 36 dayım dün doktordaydım hiç nst çektirmedi hocam artık nst çektirsek mi dedim gerek yok haftaya çekeriz dedi 😂