Ben Elele bonte yatak aldık yatak hediyeli hatta kargo akşam geldi bugün açtık bakalım diye ama açıkçası ben yatağı pek beğenmedim sanırım ayrı yatak alacağım yataştan cunku çok sünger gibi

Bende aldım bende ayrı yatak alsammı diye düşünüyorum çok ince çünkü

eylulus yenidoğan bebeğe yaylı yatak önerilmiyor ki zaten ben sırf yatağı için gittim mağazada baktım park yatakların içindeki yatağa dikkat ettim hepsi ince sonra bi arkadaşin evine gittim yeni doğum yapmıştı oda kanz park yatak almıştı içindeki yataği sordum nasıl diye çıkardı el elenin süngeri gibi aynısı bende sordum yatak çok İnce bebek nasıl rahat eder diye zaten yatağın böyle olması gerekiyor dedi o mağazadan almıştı civil den orda çalışanlar tüm park yataklarda ince sünger var demiş yenidoğan bebek için yaylı yatak vermiyoruz demiş yok siz illa istiyorsanız farklı koyalım demiş yani çevrede gördüğüm kadarıyla hepsi kullanıyor bende el ele madrid aldım yatağıni beğendim o kadar kötü değil içine reflü yatağı koyar kullanırım sonra yaylı yatak alırım

eylulus merhabalar bende eleleden aldim süngeri ince ama benm ilk oğlumdan kalan süngeri kullanicagim icin almadim

Ben hala kullanıyrum süngeri düz ve yaysız altına kaynanam yün yatak yapmıştı onu koydum üstüne de sünger olanı koydum o şekilde kullanıyoruz rahat etmese uyuyamazdı diye düşünüyorum

eylulus elele bonte aldim. İcindeki yatagi salona yer yatagi yaptim gunduz orda oyun oynuyor ☺️. Cok ince geldi gozume o yuzden besige trendyoldan yatak aldim. Bunu da boyle degerlendirdim ☺️

eylulus ben yatağın dışına pamuklu hafif kalın kılıf yaptırdım o biraz topladı zaten reflü yatağı vb kullanacağım için şimdilik idare ederim diye düşündüm

eylulus kargom bugün geldi yatak hayal kırıklığına uğrattı daha kalın yaylı yatak bekliyordum çok çok ince sünger geldi kolinin etrafını o yatakla sarmışlardı ben önce köpüğe sarmışlar zarar görmesin diye düşündüm açınca yatak olduğunu gördüm ve şok oldum 😊

Limonlukekkk ben de babyjem ilk yatagim almistim onda yatiririm diyodum sonra da odasina gecireyim diyorum acikcasi ama olmadi sonra icine yatak alirim ekstra

Enfal_06 ben de boyle dusunuyordum ama burada bazi postlar gordum cok ince cok kotu falan demisler ondan emin olamadim kargom da gelmedi de henuz sormak istedim

Ayse-2023 yayli yatak onerilmiyor sanirim zaten ama ben de tecrubesizim henuz ondan sormak istedim

eylulus bilmiyorum yatağı şimdilik yeterli bence reflü yatağını içine koyar kullanırım diye düşündüm sonra değiştiririm yenidoğan dönemi geçince