iozenn Merhaba ben 1.aşılamamı oldum fakat tutmadı bundan sonraki süreç nasıl işliyor tekrar mı yapılıyor nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi
tatlibebegim_ iozenn ilk aşılamam haziran ayıydı tutmayınca temmuzda rahim filmi çekildim ağustostada 2.yi olmuştum geçen sene
Gnsgns iozenn merhaba benim bildiğim önce rahim filmi sonra hangi tedavi olacağına öyke karar veriliyor.
Tazehamilee iozenn ben gecen sene aşılama geçirdim tutmadı tekrar yapılacaktı ama biz o kadar para verene kadar tüp bebek denedik oldu ama 6 ti harftalikken kalbi durdu kürtaj oldum ve 2 hafta sonra hamile kalmışim ama ben 2 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ilaç vesaire herşey kullandım hastanen ve doktorun la alakalı bı olay diye dusunuyorum
DidemAk iozenn Benimde ilk aşılama tutmadı şimdi 2. ye başlıcam bakalım her şer de bir hayır vardır canım hakkımızda hayırlısı olsun
iozenn tatlibebegim_ merhaba ben ilk önce rahim filmi çekildim hiçbir sorun olmadığı tüp bebeğe gerek olmadığı söylendi sonra 31 temmuzda aşılama yapıldı dün olmadığını öğrendik. Yarın için randevu aldım ama süreci biraz kafama taktım tekrar mı olacak diye
iozenn tatlibebegim_ bu arada hsg den sonra sizde gebelik oluştu mu genelde olumlu yorumlar görmüştüm
iozenn Gnsgns merhaba benimde öyle oldu hsg çekildim sonrasında çatlatma+aşılama yapıldı tutmadı bundan sonra yine mi aşılama yapılacak yoksa seyrine mi bırakılacak
Gnsgns iozenn Hiç endişelenmeyin benim ilk aşılamada tuttu ama herşeyde vardır bir hayır ben üç kere deneme şasınız var diye biliyorum ama tabikide doktorunuz daha iyi tanıyordur sizi Rabbim en kısa zamanda sağlıkla güzel haberler almanızı nasip etsin dualrımdasınız🙏🌸
iozenn Tazehamilee merhaba yanlış anlamazsanız ne kadar süre olmadı çocuğunuz tüp bebek için yani ne kadar beklediniz
Tazehamilee iozenn 3 sene olmadı bekledik yumurtalıkların çok hızlı calisiyomus ama vücudum sağlıklı spermleri öldürüyormus o yüzden tüp bebek oldum
iozenn tatlibebegim_ aaa tamam bende diyorum nasıl 3.5 aylık doğdu 😂 çok sevindim sizin adınıza. İkinci aşılama yapılıyor yani anladığım kadarıyla. Özelde mi yaptırdınız devlet eğitim araştırma vs. miydi?
iozenn Gnsgns inşallah çok teşekkür ederim, sabrın sonu selamet bunda da vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok zaten 🥰
tatlibebegim_ iozenn üniversite hastanesiydi araştırma ilk aşılamamda femara kullanmıştım 2.de iğne kullandım, 6 hak var aşılama için 3den sonra tutma oranları düşüyomuş, 2 ve 3de tutma oranıda fazlaymış
iozenn tatlibebegim_ Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek
tatlibebegim_ iozenn hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda pozitif haberler alırsınızz