Suni sancı alan varmı ?
Suni sancı 39+0
Salı günü ben de suni sancı alacağım burada yerimi alayım 🫣
syma22 aldım cnm korkulacak gibi degilmis
Suni sancı almadım fakat farkını öğrenmek istiyorsun olarak düşünüyorum. Doktorların gözlem ve açıklamalarına göre, suni sancı normal sancıya göre daha az dinlenme arası veriyor. Kişiden kişiye değişmekle beraber (acı eşiği) normal sancıdan daha ağrılı. Doğal gelişen bir şey olmadığından bebeği strese sokabiliyor ve sonu sezaryen ile bitebiliyor. Bunlar işin kötü tarafı.
İyi tarafı ise doğum süresini kısaltıyor. Açılması olmayan anneyi sezaryene almak zorunda kalmak yerine normal doğum şeklinde doğurmasına yardımcı oluyor. Planlı normal doğum yapılabilmesini sağlıyor.
Her hamilelik kendine özel ve farklıdır. İşin iyi ve kötü tarafları her zaman mevcuttur. İkisini de bilip, vücudumuza güvenmemiz gerek 💕
syma22
Kendi sancımla açılmam olmuyordu diye taktılar 1 saat içinde doğumum olmuştu yani kolaylaştırıyor sonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı bende sadece şiddetli ağrı oluyor o kadar
syma22 suni ile ilk oğlumu doğurmuştum 40+3 te , kendi sancın bence en iyisi suniyi herkesin vücudu farklı karşılıyor benim acı eşiğim o kadar düşüktüki sabah 8 de suni verdiler acıya vücudum dayanamadı ve 10 da doğurmuştum iki saat sonra , hayırlı doğumlar olsun
Pazartesi doktorum suni sancı verecek.açılmam şu an 1 cm.suninile doğum olursa olcak olmazsa sezeryana döncek.😔açıkçasi korkuyorum.
Kızlar bende 39+5 teyim ne ağrı var ne bir şey doktorum salı gününe kadar doğum olmazsa salı günü suni sancı vereceğini söyledi ama açılmam felan var mı sordum söylemedi devlette takipliyim bebeğim biraz iri 41. Haftanın dolmasını beklemeyelim dedi