Kze
hiç korkmayın bebeğin gelişimi iyiyse sizden illaki besleniyordur bende sizin gibiydim.

• Kze bunu yanıtladı.
  • Kze bunu beğendi.

Gnsgns turkiyede sistem nasil her ay mi gidiliyor ultrason icin bilmiyorum ama ben yurt disindayim ve 3 tane var toplam 12.-20.37. Haftalarda ara ara da cagiriyolar bazen bakmak icin en son 12 de gittik her sey normaldi gelisimi simdi 20 de gidicem detayli da bakcaklar umarim normaldir hareketlerini falan hissediyorum hep💜

Bizde genelde herşey yolundaysa ayda 1 ama riskli bir durumun varsa haftada 1 benim biraz riskli olduğu için genelde haftada 1 oldu kontrollerim.Ama elbet alırsınız hiç endişelenmeyin.

• Kze bunu yanıtladı.
    • Kze bunu beğendi.

Benim 9.haftadan sonra başlamıştı mide bulantılarım bir hafta da 5kg vermiştim ve 20.haftaya kadar hiç kilo almadım. 20.haftadan sonra gebe kaldığım kiloma çıktım ve bir ay da o kiloda kaldım üstüne kilo almadım. Şuan 34.haftadayım +7 kilo aldım. Bir anda alınıyor yani. Ayrıca bebeğin gelişimi, kilo alımı ile annenin kilosunun çok da bir alakası yok. Gönlünüzü ferah tutun.

• Kze bunu yanıtladı.
      • Kze bunu beğendi.

Kze 24.haftama kadar 7 kg verdim ondan sonra başladım almaya şuan 32 haftalıgim ve 9 kg aldom😂

• Kze bunu yanıtladı.
        • Kze bunu beğendi.

Kze Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben 29. Haftadayım . 7 kilo almıştım bu zamana kadar ama . Geçen hafta şeker çıkınca diyete başladım . Bir kilo vermişim hemen . Ama çocuk 150 gram almış .

• Kze bunu yanıtladı.

Bimuallime4 dikkat etmiyormuydunuz da cikti seker bende pcos var o yuzden seker cikma ihtimalin yuksek dediler dikkat ediyorum baya bazen kacamaklar oluyor ama

Kze bulantıdan dolayıdır ben de 17+5 ,3 kilo aldım ama hiç bulantı yaşamadım , daha çok kilo verenler var doktor bişey demiyorsa bence sıkıntı yok

• Kze bunu beğendi.

Kze açıkcası dikkat etmiyordum . Hiç tatlı yemiyordum ama 5. Aya kadar fena mide bulantılarım vardı o yüzden bol bol ekmek karbonhidrat yedim . Bir de karpuz , muz her gün yiyordum.

• Kze bunu yanıtladı.

Bimuallime4 karpuz ve muzda seker varmis baya bende ilk iki uc ay falan yedim sonra riskim oldugunu ogrenince biraktim cilek karpuz meyve daha dogrusu cok yiyordum midem bulandigi icin onlari yiyebiliyodum tek simdi dikkat ediyorum insallah cikmaz 🥹

Kze dikkat ediyorsanız çıkmaz bişi korkmayın . Ben şuan ölçüm yapıyorum hep , normal değerlere düştü çok şükür .

• Kze bunu yanıtladı.
                  • Kze bunu beğendi.