Merhaba Hanımlar ,
Yakın zamanda dpktor değişikliği yaptım ve Nuri hocaya randevu aldım, normal doğum düşündüğüm ve özelde düşündüğüm için kendisini İzmit de normal doğumcu özel doktor olarak duydum , gidenleriniz var mı memnun musunuz
Merhaba Hanımlar ,
Yakın zamanda dpktor değişikliği yaptım ve Nuri hocaya randevu aldım, normal doğum düşündüğüm ve özelde düşündüğüm için kendisini İzmit de normal doğumcu özel doktor olarak duydum , gidenleriniz var mı memnun musunuz
Ah canım doktorum yani bilmiyorum gereksiz övgü gibi gelebilir ama bakın yok bu adamın bi tık daha üstü bence
Şimdi detaylıca biraz anlatmak istiyorum
1 Mart’ta gelişim durduğu için kürtaj oldum yine akademi Hastanesi’nde farklı bi doktora gidiyordum
Sonra 19 Nisan’da tekrar hamile olduğumu öğrendim ve konak Hastanesi’ne gitmeye başladım fakat bazı teknik sebeplerden akademiye dönmem gerekti ve Nuri hocaya gitmeye başladım
Panik atağım ve anksiyetem var
Bir düşük yapmışım
Öncesinde gittiiğim doktor riskli diyip bir dünya ilaç dayamış ve psikolojim berbat
Nuri hocanın kapısının önünü asla boş göremezsiniz yani hastanedeki diğer uzmanların odasının önü bomboşken nasıl bir yoğunluk yaşıyor bu adam ben anlayamıyorum
Canım çok teşekkür ederim, sen doğumunu yaptın mı veya kaçıncı haftadasın :)
Riley hayır daha yapmadım 21+5 teyim inşallah Aralık’ta kavuşucaz
Ve Nuri hoca gerçekten normal doğumu çok ciddi anlamda destekliyor
Riley sen kaçıncı haftadasın
elifdemir09
28+1 Kasım başı inşallah bebişimizi kucağımıza alacağız :)
Riley Sağlıkla kavuşun inşallah
elifdemir09
Sizde
Bende 34. Haftamdayım memnunum
elifdemir09 normal doğumda sancınız geldiğinde doktor direk hastaneye gelecek mi böyle özverili birimi. Kocaelinde diğer hastaneler gibi acil bir durum olduğunda ebe bana ben ebeye bakar durumda kalıyorlar
Gamzeilk kesin bir şey söyleyemem ama özveri konusunda çok özverili
Öğlen yemek molası bile vermediği günleri gördüm çünkü eğer onu bekleyen biri varsa asla mola vermiyo 20. Haftamda acil olarak gittiğimde kayıt bile açmakla zaman kaybettirmeden hemen kontrole aldı yine geçen gün sancım oldu enfeksiyondan kaynaklıymış ama daha saat 9 bile olmadan hemen gel diyip kontrole aldı
Gamzeilk ayrıca akademinin ebeleri de çok rahatlatıcı hepsi çok ilgili kürtaj olduğumda da hasta olupp yattığımda da gece boyu saat başı takip ettiler güler yüzlü ve tatlı dillilerdi.
Benim doğumumun sezaryen olma ihtimali yüksek şuan bebek iri ve bel fıtığım olduğu için ama sorduğum hiçbir soru bu zamana kadar altı boş ve cevapsız kalmadı
elifdemir09 bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim🙏🏼
Gamzeilk rica ederim :)