Merhaba Hanımlar ,

Yakın zamanda dpktor değişikliği yaptım ve Nuri hocaya randevu aldım, normal doğum düşündüğüm ve özelde düşündüğüm için kendisini İzmit de normal doğumcu özel doktor olarak duydum , gidenleriniz var mı memnun musunuz

Ah canım doktorum yani bilmiyorum gereksiz övgü gibi gelebilir ama bakın yok bu adamın bi tık daha üstü bence

Şimdi detaylıca biraz anlatmak istiyorum
1 Mart’ta gelişim durduğu için kürtaj oldum yine akademi Hastanesi’nde farklı bi doktora gidiyordum
Sonra 19 Nisan’da tekrar hamile olduğumu öğrendim ve konak Hastanesi’ne gitmeye başladım fakat bazı teknik sebeplerden akademiye dönmem gerekti ve Nuri hocaya gitmeye başladım
Panik atağım ve anksiyetem var
Bir düşük yapmışım
Öncesinde gittiiğim doktor riskli diyip bir dünya ilaç dayamış ve psikolojim berbat
Nuri hocanın kapısının önünü asla boş göremezsiniz yani hastanedeki diğer uzmanların odasının önü bomboşken nasıl bir yoğunluk yaşıyor bu adam ben anlayamıyorum

1. Haftamda gittim ilk tüm ilaçları çöpe attırdı
    Riskli olmadığıma dair bana altı dolu bilgiler verdi
    Her hastasıyla kendi yakınıymış gibi iletişim kuruyor ve ilgileniyor ultrason esnasında her şeyi tek tek anlatıyo bütün korkularımı yenmemi sağladı
    Telefonda attığım her mesaja en kısa sürede dönüş yapıyor ve asla söyleidği hiçbir şeyin altını boş bırkamıyo
    Bu iş gerçekten güven işi doktorum ne derse o kadar güveniyorum ki resmen hamilelik korkularımı yenmemi sağladı
    Detaylı ultrasonu kendisi yaptı ve istediği şeyleri görene kadar 3 farklı zamanda detaylının hakkını vererek yaptı
    Geçtiğimiz haftalarda çok ciddi bi virüs kaptım şehir hastanesinde acildeydim aradım ve hemen yatış gerekiyo dediği gibi kendimi Akademiye attım 2 gün hastanede kaldım ve servisteki hemşirelerin ebelerin ilgi alakası doktorun o yoğunlukta gün içinde sık sık kontrole gelmesi kesinlikle insana kendini güvende hissettiriyo
    Enerjisi neşesi bilgi donanımı ve yetenekleri(ki bu konu hakkında çok fazla şey duydum ilk giderken tercih sebeplerimden oldu)
    Canım doktorum diyorum başka bir şey diyemiyorum

elifdemir09

Canım çok teşekkür ederim, sen doğumunu yaptın mı veya kaçıncı haftadasın :)

Riley hayır daha yapmadım 21+5 teyim inşallah Aralık’ta kavuşucaz
      Ve Nuri hoca gerçekten normal doğumu çok ciddi anlamda destekliyor

13 gün sonra

Bende 34. Haftamdayım memnunum

2 ay sonra

elifdemir09 normal doğumda sancınız geldiğinde doktor direk hastaneye gelecek mi böyle özverili birimi. Kocaelinde diğer hastaneler gibi acil bir durum olduğunda ebe bana ben ebeye bakar durumda kalıyorlar

Gamzeilk kesin bir şey söyleyemem ama özveri konusunda çok özverili
          Öğlen yemek molası bile vermediği günleri gördüm çünkü eğer onu bekleyen biri varsa asla mola vermiyo 20. Haftamda acil olarak gittiğimde kayıt bile açmakla zaman kaybettirmeden hemen kontrole aldı yine geçen gün sancım oldu enfeksiyondan kaynaklıymış ama daha saat 9 bile olmadan hemen gel diyip kontrole aldı

Gamzeilk ayrıca akademinin ebeleri de çok rahatlatıcı hepsi çok ilgili kürtaj olduğumda da hasta olupp yattığımda da gece boyu saat başı takip ettiler güler yüzlü ve tatlı dillilerdi.
          Benim doğumumun sezaryen olma ihtimali yüksek şuan bebek iri ve bel fıtığım olduğu için ama sorduğum hiçbir soru bu zamana kadar altı boş ve cevapsız kalmadı