Riley Merhaba Hanımlar , Yakın zamanda dpktor değişikliği yaptım ve Nuri hocaya randevu aldım, normal doğum düşündüğüm ve özelde düşündüğüm için kendisini İzmit de normal doğumcu özel doktor olarak duydum , gidenleriniz var mı memnun musunuz
elifdemir09 Ah canım doktorum yani bilmiyorum gereksiz övgü gibi gelebilir ama bakın yok bu adamın bi tık daha üstü bence
elifdemir09 Şimdi detaylıca biraz anlatmak istiyorum 1 Mart’ta gelişim durduğu için kürtaj oldum yine akademi Hastanesi’nde farklı bi doktora gidiyordum Sonra 19 Nisan’da tekrar hamile olduğumu öğrendim ve konak Hastanesi’ne gitmeye başladım fakat bazı teknik sebeplerden akademiye dönmem gerekti ve Nuri hocaya gitmeye başladım Panik atağım ve anksiyetem var Bir düşük yapmışım Öncesinde gittiiğim doktor riskli diyip bir dünya ilaç dayamış ve psikolojim berbat Nuri hocanın kapısının önünü asla boş göremezsiniz yani hastanedeki diğer uzmanların odasının önü bomboşken nasıl bir yoğunluk yaşıyor bu adam ben anlayamıyorum
elifdemir09 Haftamda gittim ilk tüm ilaçları çöpe attırdı Riskli olmadığıma dair bana altı dolu bilgiler verdi Her hastasıyla kendi yakınıymış gibi iletişim kuruyor ve ilgileniyor ultrason esnasında her şeyi tek tek anlatıyo bütün korkularımı yenmemi sağladı Telefonda attığım her mesaja en kısa sürede dönüş yapıyor ve asla söyleidği hiçbir şeyin altını boş bırkamıyo Bu iş gerçekten güven işi doktorum ne derse o kadar güveniyorum ki resmen hamilelik korkularımı yenmemi sağladı Detaylı ultrasonu kendisi yaptı ve istediği şeyleri görene kadar 3 farklı zamanda detaylının hakkını vererek yaptı Geçtiğimiz haftalarda çok ciddi bi virüs kaptım şehir hastanesinde acildeydim aradım ve hemen yatış gerekiyo dediği gibi kendimi Akademiye attım 2 gün hastanede kaldım ve servisteki hemşirelerin ebelerin ilgi alakası doktorun o yoğunlukta gün içinde sık sık kontrole gelmesi kesinlikle insana kendini güvende hissettiriyo Enerjisi neşesi bilgi donanımı ve yetenekleri(ki bu konu hakkında çok fazla şey duydum ilk giderken tercih sebeplerimden oldu) Canım doktorum diyorum başka bir şey diyemiyorum
elifdemir09 Riley hayır daha yapmadım 21+5 teyim inşallah Aralık’ta kavuşucaz Ve Nuri hoca gerçekten normal doğumu çok ciddi anlamda destekliyor