Merhaba 7+3 günlük hamileyim doktor sık olmamak şartıyla ilişki olabilir dedi bugün ilişkiden sonra pembe bi kanamam geldi peçeteye ağrım yok ama korkuyorum doktor yat dinlen dedi kan uyuşmazlığına bakıcam dedi böyle bir durum yaşayan var mı bebeğime bişey olur diye cok korkuyorum birde 1 haftadır midem cok kötüydğ bugün aniden kesildi
    Canım korlma inşallah bişey olmamıştır bende kan uyuşmazlığından kaynaklı devamlı kanama var allah ıma şükürler olsun oğlum gayet sağlıklı progestan kullan canım bide 1 hafta filan ilişkiden uzak dur iş yapma bişey olmaz 🙈 ben ger 2 haftada da bir knamadan dolayı hastanedeyim diyebilirim 😔
      Handeay cok sağol canım içimi rahatlattın inşallah bende sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma🙏🏻
      Betttt biz 4 ay yapmadık nolur bılmaz diye bence sizde biraz bekleyin en azndan 3 aya kadar ilk üç ay çok riskli
      Handeay dr a görünmeden progestan kullanması doğru olmaz bence dra görünmeli
        Handeay bizdede kan uyusmazlgı var ara ara hep benımde kanamam oldu. Doktor uyusmazlıktan degıl dedı ma progestan iğnelere ve ilaçlar kullandım cok fazla . Boyle boyle 37 olduk
        Bende sızın gıbı 24. Haftadan berı her hafta doktordayım resmen
          1850 çok şükür birşey çıkmadı yat dinlen bol bol su iç dedi bebeğimin kalp atıslarıda normal ilişkiden dolayı olmuş, ilişki önermiyorum dedi.