Ars2223 NaimeYilmaz içerik olarak ecowell daha temiz geldi başlarda herkes mustela kullanıyor diye onu alacaktım ama araştırma yapınca vazgeçtim ecowel almasaydım incia alırdım galiba
ggmom Ftmaa28 zaten ufak bir parça yeterli ben ilk iki ay haftada bir sampuanladim sonra 3 yıkamada bir öyle ilerledim
prens_prenses_annesi NaimeYilmaz ben dalinden kopamam ya asiri iyi ve cocuklarda cok kalici kokusu var yaginida dalin almayi duusnuyorum
bonik NaimeYilmaz Tüm kozmetik ürünlerini ecowell aldım uluslararası geçerliliği olan organik sertifikası var diye. Şampuan, pişik kremi, yağ ve losyon. Henüz kullanmadık memnun kalırsam devam ederim yoksa artık başka arayışlara.
Momdamom NaimeYilmaz oğlumun yeni doğan döneminde mustela kullanmştm henüz bitirmeden içeriğinin %100 doğal olmadığını öğrendim siveno ve ecowell kullandım. Bu gebeliğimde incia aldım ❤️🫶
Zeynoveannesi NaimeYilmaz mustelaya cok puan gelmis ama bana çok kokusuz geliyor.ben ecowellin hem sampuanini hem losyonunu kullandim oğluma uzun süre.hem hafif ve tertemiz bir kokusu var hayran kalırsınız hemde dogal temiz içerikli cok arastirmistim almadan once 👌 hala ecowellin sampuani losyonu bana oğluşumun bebekliğini hatırlatir bide losyonuyla banyo sonrasi masaj yapiyordum kokusu kaliyor vücütta 👌
Ftmaa28 Nurseliii34 yenıdogan sebamed parfumsüz yazıyor hiç kokusu yok mu diğerinde de papatya özlü yazıyor siz hangisini kullandınız
Momylinda heaven on hearth çok güzel içeriği tertemiz papatya özlü harika dün geldi kutusu notlar numunede göndermişler
ssibelata Ben de pureseed aldım bebek yağı şampuan pişik kremi. Arkadaşım kullanıyor küçük kızına doğduğu andan itibaren ve çok memnun temiz içerikli. Yerli olması da tercih sebebim
dilruba1 NaimeYilmaz kesinlikle mustela, asla önermediğim marka dalin. içersinde kimyasal oranı yüksek