mervemurat16 NaimeYilmaz beğendiğim bir kaç marka var dönüşümlü kullanıyorum sebamed,uni baby,johanson’s baby ve mustela
Dilarao0 NaimeYilmaz ıva natura oğlum 2 yaşında doğduğundan beri kullanıyorum tamamen bitkisel kokusundan da anlaşılıyor şimdi 32 haftalık diğer oğluşa hamileyim ona da abisine de hala Iva natura kullanmaya devam
Mortosba NaimeYilmaz şampuan yerine Sebamed Compact sabun kullanmayı düşünüyorum, şampuan güzel arınmadığı için konak yapıyor veya arttırıyor
armi01 Pureseed düşünüyorum yerli ve doğal içerikli sertifikalı 🌸oğlumda mustela kullanmıstım ama yerli değil
MSP Babydream ısmarladım rossmanın markası içeriği güzeldi ve genelde rossmanın markalarından memnunum
Benimdunyam İlk kızımda agarta kullanmıştım 3 yaşında hala devam ediyorum şimdi de agarta kullanıcam gerçek temiz içerikli ve sertifikalı
Ftmaa28 Kızlar bugün bir ebe hangi şampuanla basladıysanız onunla devam edin dedi öyle mi yapmamız gerek ben yenıdoganken mustela seti alayım sonra başka sampuana geçerim diye düşündüm hep mustelaya para dayanmaz 😁 sıkıntı olur mu
ggmom Ftmaa28 zaten ufak bir parça yeterli ben ilk iki ay haftada bir sampuanladim sonra 3 yıkamada bir öyle ilerledim
Hatice5258 NaimeYilmaz daline oy verecektim uni baby e bastım dalin aldım ben ama uni baby de iyidir herhalde
DidemB NaimeYilmaz kızımın cildi atopikti. Yüzünün sağ yanını egzama sarmıştı. Biobaby atocare öneri üzerine kullanmaya başladım. Çokta memnun kaldım. Egzaması tekrarlamadı da