Ckr123 bol bol havuc suyu için 1 haftada düzelir susuz kalması çok tehlikeli

Ckr123 bendede sınırda dediler haftalık kontrole gidiyorum bide hareketlerini takip et dedi doktor şu an hareketleri iyi bakalım bende 33 haftamdayım

Ckr123 bendee öyle mesela hareketlerini 1 saat te 1 kontrol et hemen nst ye git ben hemen gidiyorum nstye

Ckr123 doktorum istedi. Sizde söyleyin doktorunuza içiniz de daha çok rahat eder hem

Ckr123 canım ben ilk hamileliğin yaşadım 22 haftalikti bebeğim havuç suyu ve bol su içtim düzeldi çok şükür günde 2 bardak ama 15 gün iç 1 hafta ara vermeni öneririm

Meryem_01 teşekkür ederim suyu çok içiyorum ama fayda etmiyor gibi havuç suyunu arttırıyım bu hafta

Ckr123 faydasını göreceksin emin ol canim bardağın büyük olsun birde armut ye bol bol

Ckr123 benim doktorum havuç suyu deveci armudu ve ananas önermişti 3 gün bunları tükettim gittiğimde 7 cm den 10 cm e çıkmıştı bile. Şu an sadece havuç suyu tüketiyorum haftada 2 kere kontrole gidiyordum şimdi 1 e düştük 37. Haftadayım. Yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır. Havuç suyunu gece yatmadan önce içiyordum önünde ve arkasında bişey yiyip içmemek için. Armut ve ananası da ara öğün olarak tüketiyordum. 1 armut ve 1 halka ananas. Gerçekten faydaları var istersen bir de böyle dene . İnşallaj artar suyun 🥰

Ozgis1s anladım öok teşekkür ederim. Su azlığı bebekte herhangi bi sağlık sorunu yaşatır mı acaba doğduğunda

Ckr123 benim bildiğim su azlığından dolayı erken doğum olabiliyor enfeksiyon riskine karşı bu yüzden doktorlar su az olduğunda kontrolleri arttırıyorlar, erken doğum riskine karşı önlem alır zaten doktorunuz bebişte bi sıkıntı olmaz korkmayın siz sadece havuç suyu falan için bol su için arttırmaya çalışın

Ckr123
              Beni hemen doğuma almak istediler ben girmedim bir hafta bekledim normal doğumum oldu bebek öldü maalesef doktor doğuma almak istiyorsa hemen girin derim allah yardımcınız olsun