Kızlar merhaba, ben ilk defa kullanacağım ovulasyon testini ama adet dönemim bitti 3.günümdeyim. Başlamalı mıyım yoksa bir sonraki ayı mı beklemeliyim?
Ovulasyon yardım
Başlayın belki yumurtlama gününüz daha gelmemiştir
Szrbkt başlayın tabiki ideal zaman zaten yumurtlama zamanlarınızı bu testlerle yakalarsınız kimi adet bitimi hemen görüyor kimi ortada kimi benim gibi sonlarda
Szrbkt adet döngünuz kaç gün benim 25 gündü regl bitiminden 3.sonra falan başlıyordum ben ilk kullandığım zaman sonra tespit edince bırakmıştım ovulasyon ama bazı insanlar reglden hemen sonrada yumurtlama olabiliyor bilmiyorsaniz baslayin
Szrbkt adet bitince ben 4 5 gun sonra başlıyorum zaten
zeyneptecer teşekkür ederim
Yeniyeniden aa aldığım yerde hemen biter bitmez başlanmalı yazıyordu da onda tereddüt ettim bende
🌼♥️
Szrbkt kendi tecrübem 1 sene kullandım adetim düzenli olduğu için ne zaman yumurtlama olacağını biliyorum o yüzden erken başlamaya gerken duymadim souekde hesaplayabilirsiniz birdahiki adet dongunuz hangi güne geliyorsa geri sayarak 14 gun sizin yumrutlama gününüzdur. Ondan 1 hafta önce ilişkiye başla derim aslında şuanda mesela 2 günde bir ilişki yapın tahmini 5 6 gun sonra yumurtlama olur sizin
Yumurtlama her kadının zamanı farklıdır adet sonrası 14/16 gün sonra diye bişey yok test en garantisi kaçırmamış olursunuz ben 20.günden sonra görürüm yumurtlama ama bazıları ¾. Gün bile şak diye görüyor taze yumurtlama taze sperm daha iyi yani ⅘ gün önce girdiğiniz ilişkiden ¾ gün sonra yumurtlama yakalamanız çok düşük olasılık oluyor planlı gebelik isteniyorsa testlerle düzenli yapmak garanti olur not 3 gebelik yakaladım bu testlerle suan tekrar gebelik istiyorum başladım dün pik di misal bugünde pik 21.gün
Yeniyeniden anladım tamamdır çok tesekkürler
Szrbkt Sizin yumurtlama 14.15.gun olabilir düzenliyse dongunuz