Merhaba kızlar şuan bir oğlum var ve hamileyim doğumdan yaptığımda eşimle şöyle bir plan yaptık mardin Nevşehir Karadeniz ve tokat yolculuğu yapicaz her şehirde üç gün fln kalicaz ben doğum yaptığımda oğlum 2 yaş üç aylık olacak biz gidene kadar tam 2.5 yaş olur o bebek arabasinda oturabilir ama küçük bebeğim oturmaz daha sürekli kucağımda olur acaba sling mi alsam daha rahat ve pratik olur yoksa kanguru mu

Nananan Sling hiç kullanmadım ama bana sanki çocuk düşecekmiş hissi veriyor oyuzden kanguru diyorum 😊

Nananan bebeklerde kanguru önerilmiyor belli bir zamana kdar sling alın. Ne zaman gidiceksiniz çok sıcak zamanda gidicekseniz bebek pişik olur bence slingle

Nananan İlays Mabelin slingini alırsanız daha rahat edersiniz. kangurular 6 aydan sonra öneriliyor. kanguru seçiminizde bacakları M şeklinde olmasına dikkat etmeniz gerekir. ben 6 ayına kadar sling sonrasında dışarda kanguru kullandım. ama ev içi sling kullanmaya devam ettim.

Nananan ikisinde vardı ama hep Alina kullandım çok daha hafif ve basit

Nananan ikisi de var bebde ve yenidoğan bebeğim var kanguruya koyamıyorum henüz direk oyurur pozisyona gelip kalcaya yük bineceği için. Siling kullanıyorum ama tabi kanguru hazır ürün daha rahat olur takması çıkarması 😂

Hilal2901 biz gidene kadar 4-5 aylık olmuş olur ama şimdidrn eksiklerini almaya başlayacağim için sormak istedim

Nananan sling kesinlikle sling 1 yaşını geçikti bebeğim hala slingle geziyorduk sonra hamile olduğumu öğrendim takamadım bir daha şimdi kızıma da sling kullanacağım net yani. Kanguru eziyet vallahi

Nes7616 kız alina ne ilk defa duyuyorum araştırdım bulamadım 😂😂

Sling de aldım kanguru da, ilk birkaç ay özellikle sling kullanacağım sonra kanguru

Kara22 bende tak çıkar olarak kanguru daha iyi olur diye düşünüyorum ama slingde daha rahatlıklik açısından iyi bilemedim

Nananan ozaman kanguru daha iyi olur sürekli gezeceksiniz tak cıkar kolay olur