Aysenurtkn Kızlar daha önce kese olmadığı için gebeliğim 5+4 te sonlandı. Şuan 5 haftalık hamileyim yine kese yok delirecem kan verdim bekliyorum beta ve başka değerler için. Bu durumu yaşayan var mı. 5. Haftada görünmemesi normal mi acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aysenurtkn Normal.canim ben kese ve bebeği 7.haftada gördüm. 6 hafta 4 gunlukkken çok küçüktü kese bebek yoktu
Zeynep9120 Aysenurtkn 5+2 de karından keseyi gorduk gecen hafta bizde ama henuz bebeği gormeedk 2 hafta snraya tekrar cagrıdı bence bekleyin beta degerinize göre baktıırrsınz tekrar
Hilal2901 Aysenurtkn kese yoksa beta nasıl yükselşyor ki acaba. Kese rahime yerlesmemis baska yerde olusmus da ondan sonlandırılmıs olabilir mi gebeliğiniz
Aysenurtkn Hilal2901 ilk gebeliğimde dış gebelikten şüphelendiler işlem yaptılar sonra patoloji çıktı düşük denildi
Baby_B Aysenurtkn Kese olusmamiş ise dis gebelik diye biliyorum.Ama doktorunuzun ne dedigi önemli.Beta hcg degerlerin cok yüksek mi?
Baby_B Aysenurtkn İnsallah yükselmistir.Degeriniz düsük değilmiş. Benimde ilk gebeligim düsük oldu.Suan 10+5 teyiz Rabbim sizede nasip etsin.saglikla alalim kucagimiza insallah
Anonimanonim Aysenurtkn canım ben bugün sat a göre 5 haftalığım. Beta hcg dün 812 çıktı. Bugün doktora gittim 800’lü değerler genelde 4 haftalık oluyor dedi yinede bi ultrason baktı çok çok minik kese gördük zorla. Bu da doktorun cihazının kaliteli oluşundan kaynaklı. Bir de normalde riskli durumun yoksa 6-7 de gitmek mantıklı doktorum bana erken gelmişsin dedi
199938 Aysenurtkn erken gittiniz oyuzden görmedi iki gün önce bende gittim banada doktor çok erken gelmişim dedi ilerleyen haftalarda belli olur insallah
Aysenurtkn 199938. İnşallah öyledir etkendir diye görünmemistir 🙏🥺haftaya bugün yine gidecem . Bugün 3 gibi sonuç için arayacam doktoru beta inşallah sağlıklı artmıştır. En azından içim rahatlar da haftaya inşallah kese bebek görünür
Aysenurtkn Kızlarrrr doktorum aradı Rabbime şükürler olsun beta ikiye katlanmış 2250 olmuş. Doktor sağlıklı gebeliğin var haftaya kesin kese görünecek dedi 🥺🥺🙏🐣
-av41 Aysenurtkn aayyy aynı durumdayım , değerim 2200 dü , 5+3dük , kese görünmedi , yarın gidicem bakalım inşallah görünür , sağlıklı bir gebeliktir , inşallah da sağlıkla kucağımıza almak nasip olur