17 haftalık ne zaman doktora gidersem diyorlar bacakları kapalı göstermiyor 🙄ben merak ediyorum ama siz ne zaman öğrendiniz

Kara22 hem devlet hem özel hep bacağı kapalı çapraz diyorlar

Nelya devletin bahanesi o ama özel de hemn söylüyorlar hastaneye gitmeden önce bol su iç biseyler ye iç hareket eder öylece görünür

Nelya kız bebektir göstermiyor ise benimde öyle oldu bugün öğrendim kız bebek

Nelya canım hastaneye girmeden çikolata ye hareketlensin ben 12 haftalıkken öğrendim cinsiyetini

Kara22 haa öyle mi canım denerim inşallah gösterir bu defa

Merve-metin 3 ay bittikten sonra hep sordum cinsiyetini hep kapalı diyorlar çikolata işe yarar mi canım ben pek çikolata sevmem ama yerim öğrenmek için

Bitter çukulata ye tok git bol su iç ve yürü. Hep böyle söylüyorlar

Nelya çikolataya ye içeriye girmeden önce o zaman baya hareket esiyorlar 12 haftadan sonra söylüyorlar aslında

Nelya kız bebek kendini saklar derler benm kuzumda göstermemişti saklamıştı 🥰

Nelya senden de Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız 🤲 ben 2 Li taramada hareketli olsun heryerine rahat baksınlar diye yapmıştım bunları haraketliydi doktor bile çukulata yemekle iyi yapmışsın demişti

Nelya çok işe yarıyor canım ben ilk 12.haftada gittiğimde ablam dedi çikolata ye bebek hareketlensin ki cinsiyeti göstersin diye dünde gittiğimde yedim tamamen bacak arasını açtı bende normalde tatlı hiç sevmem ama bebek hareketlensin diye yedim canım sende ye işe yaradığını göreceksin canım

Nelya inşallah canım ☺️ sağlıkla kucağına al bebişini canım 🙏🏻