Aeell Tazehamilee bana toz verdiler canım gece yatarken içtim sabah tuvalete kalktım hiç bileyim kalmadı hatta yanma ve koku vardı kurtuldum şükür
Damyavuz Tazehamilee benimde 9 haftalık iken kan geldi ödüm koptu 3. Hamileliğim ilk defa kan gelmişti ama sadece idrardan sonra oluyordu. Mantar enfeksiyon ne varsa çıktı ilaç içiyorum tozlardan fitil kullanıyorum geçiyor tekrardan başlıyor çok can sıkıcı
Tazehamilee Damyavuz o zaman ilaca devam dogurana kadar ben de değerler çok yüksek çıktı fitil kullandm bıraktırdı doktor
Aysgll1 Aylin46 18+2 den beri hissetmeye başladım özellikle akşamları yatmadan daha çok belli ediyor kendini
GamzeKKN Frkubra evet artık zaman geçmiyor banada bir an önce vakit gelsin istiyoruz ama daha yolu anca yarıladık 😂
Aysgll1 Aylin46 pıt pıt şeklinde hissediyorum bi de sanki bir şeyi sıkıp bırakırsın ya hafif kasılma gibi o şekilde hissediyorum çok hafif zaten hareketleri. Birkaç kere de karnıma bakınca hareketi belli oluyordu onu çok az yapıyor
Brcuburci Minat9496 aynen bende böyle teselli ediyorum kendimi canimm😅 doğumdan sonra veririz😅 rabbim evlatlarimizi sağlıklı sıhhatli bize bağışlasın da 🤲
Gamzecabuk Aralik 17 dogumum 😀 bakalım inci tanem daha mı erken yoksa daha mı geç gelmek isteyecek ❤️
Smileylaylom Tazehamilee benim ilk defa başıma geldi, iki taramada kan da vermiştim doktor enfeksiyon var dedi bi kerelik bi ilaç vardı toz, bir bardağa yapıp içeceğim yatmadan sabaha kadar idrarımı tutacaktım valla 00:30 gibi içtim 5:30a kadar anca dayandım 🤣🤣
Ervazengin01 58Vildan bende 18+5 aynıyız eskiye göre çok daha iyi yiyorum mide bulantısı ilacı kullandım onun faydası olmuştu bende🌸😊
Ervazengin01 Gebesasli 18+5 bende birşeyler hissediyorum özellikle geceleri sanırım bu bebeğin hareketleri çünkü her gün bağırsak hareketleri olmaz yani😂
Smileylaylom Ervazengin01 bende de var hissettim dün kasıklarımdaydı eşim şey diyo şah damar olabilir bende de var 🤣🤣🤣
Gebesasli Ervazengin01 tam göneğimin altında ve benim bebeğin kafası sağda ayaklar solda sol tarafta elimi koyunca balık kayar gibi elimle bile hissettim. Bağırsak hareketlerini elimizle hissedemeyiz heralde ya. Evi süpürdüm 2 saattir ayaktayım temizlik yaptım şimdi uzandım yine aynı yerde kıpırdıyor baloncuk var gibi 😍 bence de bebek ya bebek olduğuna inanmak istiyorummm