zeynosileannis GamzeKKN 16 haftalık Ocak sonu görünüyor ama bakalım kısmet. Bu kez mide bulantımda yok 1 kilo almışım bile sonumuz hayrolsun 😂
Ulku2106 58Vildan doktorumun verdiği decavit var ama 1 gün içersen 3 gün unutuyorum. Birde kalsiyum ve magnezyum vermişti kemik ağrılarım vardı geçen ay tahlillerde onların sonucu iyi çıkınca bıraktım onları aşırı şişkinlik yapıyordu çünkü midemde
58Vildan Ulku2106 decaviti ben ilk hamileliğimde kullandım evet şişkinlik yapıyodu o yüzden bıraktım sonra omega d vit kullandım hep
Busrra06_ GamzeKKN 20+2 30 Aralık gözüküyor. Bugün inanılmaz batar gibi oldu çalışırken sanırım ters bir hareket yaptım ağrı oldu dinleyebileceğim bir alan da yok sorun olmaz herhalde
2106 Busrra06_ merhabalar bende 20+6dayım çalışıyorum bugün sol kasık bölgemde ciddi batmalar oldu baya panik oldum şimdi dinleniyorum inşallah birşey olmaz ama acaba haftanın verdiği birşey mi ki🤔
Tazehamilee 58Vildan 15 haftaligiz ama hala midem bulaniyo bişi yiyemiyorum Ocak 1 ve 15 gorunuyo su an
Aylin46 Aysgll1 sizinle aynı gidiyoruz. Benimde doğumum 1 Ocak görünüyor bebek hareketlerini hissediyor musunuz?
Gebesasli GamzeKKN 18+4 11 ocak görünüyor 😍 dünden beri karnımda balık oynuyor gibi ama bebek mi bağırsak mı anlamıyorum nasıl ayırt edicez ??
Ervazengin01 Gebesasli 18+5 bende birşeyler hissediyorum özellikle geceleri sanırım bu bebeğin hareketleri çünkü her gün bağırsak hareketleri olmaz yani😂
Smileylaylom Tazehamilee benim ilk defa başıma geldi, iki taramada kan da vermiştim doktor enfeksiyon var dedi bi kerelik bi ilaç vardı toz, bir bardağa yapıp içeceğim yatmadan sabaha kadar idrarımı tutacaktım valla 00:30 gibi içtim 5:30a kadar anca dayandım 🤣🤣
Tazehamilee Damyavuz şu an antiyobitik ve toz kullandım geçti gibi oluyo ama çok yaniyo tuvalete gidesim gelmiyo kan gelmişti çok korkmuştum ondan sonra ilaçlar basladm
Aysgll1 Aylin46 18+2 den beri hissetmeye başladım özellikle akşamları yatmadan daha çok belli ediyor kendini
Damyavuz Tazehamilee benimde 9 haftalık iken kan geldi ödüm koptu 3. Hamileliğim ilk defa kan gelmişti ama sadece idrardan sonra oluyordu. Mantar enfeksiyon ne varsa çıktı ilaç içiyorum tozlardan fitil kullanıyorum geçiyor tekrardan başlıyor çok can sıkıcı
Aeell Tazehamilee bana toz verdiler canım gece yatarken içtim sabah tuvalete kalktım hiç bileyim kalmadı hatta yanma ve koku vardı kurtuldum şükür
Crocus20 iremarsln37 Aa benimde öyle 3 ocak doğumlu oğlum şimdi inşallah kızım olucak hemen hemen aynı zamana denk gelicek🥰