58Vildan Brcuburci yaaa 🙈 o artık gider canım :) yavaş yavaş hamile pilatesi aç istersen youtubedan en azından engellersin bundan sonrasını 🙈 elçin diye bi kadın vardı ilk haftalar ben onu yapıyordum 15 dakika sonra kesmedi leslie 15-20 dakika yapıyorum direnç bandıyla
Minat9496 Brcuburci ben tam 10 kilo aldım kusura bakma sende diyince sevindim 🤣🤣 insanların 9 ayda aldığı kiloyu 18 haftada alan tek benim diye üzülüyordum buradakiler maşallah hepsi aynı kilolarda :))
Ulku2106 58Vildan 18+3 1 ay öncesine kadar 3 kilo aldım ama 1 aydır diyetisyenle ilerliyorum henüz veremedim ama 1 aydır hiç kilo almadim 😂
58Vildan Ulku2106 isteğiniz doğrultusunda mı başladınız? Kaç kalırilik bir liste verdi bilginiz var mı? Ben sağlıklı besleniyorum zaten birde 15 dakika haftanın 3 günü spor yapıyorum ama yeme isteğimi bastıramıyorum ilk iki hamileliğimi 25-27 kg almıştım 😂
Mhtpdrmz06 GamzeKKN 19+6 günüz sezaryen olacagım için muhtemelen 38. Haftada olucak aralık 19 civarı doğum gerçekleşir diye düşnüyorum 😀
BusZeyRas 17+1 im bugün, 39.hafta 13 ocakta oluyor. Sezeryan olacağı için o tarih olursa güzel olur diye düşünüyoruz eşim öğretmen 3 hafta evde olur😍😍
Asyaaygunkaraman GamzeKKN bizde 25 Kasım gösteriyor şimdilik bakalım sezeryan olacağı için erken olur sanırım ilki sezeryan 25+1 olduk
GamzeKKN İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız ☺️ benimde 19+3 1,5 kiloya yakın aldım az mı bilmiyorum yarına detaylı ultrason randevum var inşallah sıkıntımız yoktur 🥰