SSultaann Ayse_2807 evet işte plasenta önde olunca daha geç hissediliyormuş ama insan hemen hissetmek istiyor gerçekten. Benimki arkada ilk gebeliğim olmasına rağmen net şekilde hissediliyor
SSultaann Summmmyy bende otururken falan değil uzanınca hissediyorum. Ama insan gerçekten hissetmeye başlayınca sürekli hissetmek istiyor o yüzden bende bazen dürtüyorum ama canı ne zaman isterse o zaman tepki veriyor 😅
Summmmyy SSultaann evet bende de öyle özellikle biraz iş yapınca uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum hemen geliyor hissettiriyor tekmelerini bazen eşime elini koy diyorum o ne zaman koysa hareketi kesiyor o çekince tekrar başlıyor 😂
SSultaann Summmmyy ay gerçekten ya bende eşimde hissetsin istiyorum ama o dokununca anında duruyor. Bu çocuğun nazı sana olacak diyorum 😂
mickey Aynur4564 ilk gebeliğimdi 12 haftada kıpırdadığını hissetmeye başladım. Ama bu erken hissetmelerin bazı sebepleri var. Eğer zayıf ve karın bölgende yağlanma yoksa erken hissediyorsun. Bi de erkek bebekler daha erken hareketlenmeye başlıyormuş