SSultaann Aynur4564 bende 19.haftadayım bir haftadır hissediyorum ama bugün aşırı hissediyorum yani sabah uyandığımdan beri kıpır kıpır ama plasenta ile alakalı bir durummuş önde veya arkada olması etkiliyormuş. Eğer önde ise 20-22. Haftalarda arkada ise 17-18. Haftadan itibaren hissediliyor diye biliyorum.
glycnkrt Aynur4564 ilk bebeğimi 16 hafta gibi çok minik kıpırtı şeklinde hissettim. ikinci hamileliğimde 18de kıpırtı gibi hissetmeye başladım şuan 19+5 im daha net. kişiden kişiye değişir. bu arada ben iki hamilelikte de kiloluydum.
Tugbagol Aynur4564 ben o kadar anlayamadım ki bebek mi bagırsak hareketi mi diye. Tamam bu bebek dediğim hafta 24. Haftaydı. Ama çok az ufak ufaktı. 1-2 hafta sonra artık göbeğimden belli olmaya başladı.:)
Meryem345 Benim 3. Hamileliğim ben 12. Haftadan hissetmeye başlıyorum biraz 🌸 ama 20. Haftada siz tam hissedersiniz 😇
Yeniyeniden Meryem345 ne gibi hissediyorsunuz 12 haftallik ken merak ediyorum gerçekten 16 haftaya giriyorum tik yok
Meryem345 Yeniyeniden doktor söylemişti ilk hamileliklerde geç hissedilir ama 3 veya 4 olunca anne daha erken hisseder diye ben gerçekten arada hissediyorum sürekli değil tabi daha küçük çünkü ama hissediliyor en geç 20. Haftada hissedersiniz bence 😇
Canoski 18 haftalgiz 17 haftadan beri kalp seğirmesi ck minik.minik gidiklanir gbi oluyor krnim net dgl ama genede 20 22 hafta arası nrmlde ztn hssdlyr 3 hamllgm oldgu halde net dgl nrml mrk etmeyin daha kck oldukları icn net dgl
Meryem345 Yeniyeniden yani ufak kıpırtı şeklinde sonrasında zaten bebek büyüyor o zaman tekme şeklinde hissedersiniz 😃
Summmmyy Ben şu an 21. Haftaya girdim ama neredeyse 17-18 den beri hissediyorum özellikle 19. Haftada tekmeleri hissetmeye başlamıştım şu an coşuyor içeride hiç durmuyor
SSultaann Summmmyy 18-19. Haftalarda tekme gibi hissediyordunuz değil mi. Bazıları seğirme falan diyor ama değil çok net tekme
Ayse_2807 SSultaann benim plesenta önde 19+4 olduk ama tık yok ikinci gebeliğim çok uzluyorum böyle olunca korkuyorumda inşallah banada nasip olur hissetmek
Summmmyy SSultaann evet evet zaten ilk şeyler böyle içeride bir kıpırtı varmış gibi oluyor sonra zamanla böyle tık tık içeriden birisi dürtüyor gibi en sonunda da artık net tekmeler dönmelerini bile bazen hissediyorum bazen bilerek sıkıştırıyorum bacağımı kendime çekiyorum falan o zaman hemen tepki veriyor bana
Duyguerbasbozkaya Aynur4564 Şuan 19.haftdamdayim 16.haftamda ilk hissettim 17de hiç yoktu 18 den beri daha net hissediyorum kıpırtı şeklinde tık tık ediyor geziyor 💕
Urazim_0606 Aynur4564 en geç 22 de hissedersin demişti doktorum gerçektende en net şekilde o haftada hissettim tekmelerini
SSultaann Summmmyy bende otururken falan değil uzanınca hissediyorum. Ama insan gerçekten hissetmeye başlayınca sürekli hissetmek istiyor o yüzden bende bazen dürtüyorum ama canı ne zaman isterse o zaman tepki veriyor 😅
SSultaann Ayse_2807 evet işte plasenta önde olunca daha geç hissediliyormuş ama insan hemen hissetmek istiyor gerçekten. Benimki arkada ilk gebeliğim olmasına rağmen net şekilde hissediliyor
Sezer2108 Bende 19. Hafta da hissettim ama yattığımda kendimi dinlediğimde hissediyorum. Uzaklardan kapı tıkırtısı gibi seyirme gibi çok hafif hissediyorum