Tostosunannesi GizemTayfun Bende sorucaktim bunu yarın sezeryan olucam ama spinal istiycem. Videolarda izledigim kadarıyla cok korkunc ama cevaplara bakalim 🤐 Umarim acımıyodur ya canım çok az çok stres yapiyorum
Serraaa Bende burda kalayım cunku spınal sezeryan dedı doktorum ıgnenın hiç acısı yokmuş bana sakına sonta istemıorum de dediler zaten korkuyorumda bakalım hayrlısı canm hepımız içinde🙏🙏
Demo GizemTayfun sonda yı uyşturduktan sonra takıyorlar zaten hissetmiysnz çıkarırkende hiç hissetmedim
Burcuveburcum GizemTayfun yok saniyelik bişi zaten bebeğinden gözünü alamıyorsun o anlarda🥰sağlıkla gelsin
GizemTayfun Senayemre Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla büyüsün spinal de tel bir iğne yapılıyor katater takılmıyor dimi
Seyda89 Ya herkes sondayla ilgili ne kdr kötü tecrübesi varsa paylaşıyor. Gittikce korkmaya başladım bu sondadan 🥺
Cepvcivi2 GizemTayfun ne iğne me sonta hiç biri acıtmıyorr canımm önemli olan yapan kişinin işi biliyor olmasıı yani amsliyat sonrası önemli benim hikayem pek iyi değil oyüzden şimdi tam narkoz istiyorumm