Emine-tfk canım en önemlisi somun ekmek yeme çavdar al kepekli al ikincisi tatlıdan market ürünlerinden uzak dur ve pirinç tüketme. Ben bunlar haricinde herşeyi yedim çünkü benim şekerimi yükseltmedi bi tabak bulgur pilavı yedim yanında sebze veya et veya baklagillerden bir tabak yedim bunları bi tabak yiyince ekmek yemedim hiç zaten de yiyemem fazla geliyordu. Kepekli ekmeğimi sadece kahvaltı da iki dilim yiyorum oda yeterli oluyor İnan ki yumurta kaşar beyaz peynir bunları sabahları mutlaka ye ekstra Menemen yiyebilirsin patates salatası yiyebilirsin bir miktar ama salata yersen ekmeği fazla tüketme ikisi fazla olabilir . Ana öğünlerde sıkıntım olmadı hep doydum günde 3 defa da ara öğün yapmam lazım mutlaka ceviz badem süt kefir ayran bir adet meyve bunları mutlaka ara öğünlerde tüket canım bunlar bebeğe yarıyor çünkü ben hep böyle ilerledim. Ve şekerim normal çıktı uzun zamandır çikolata yemiyorum somun ekmek yemiyorum patates çok nadir canım çekerse böyle gidiyor puanlık benim ki 💕