[silindi] Normal doğum istemıyorum bebeğin dönmemesi için ne yapmam lazım 😄makat gelirse mecbur sezeryan ya.
sallyt [silindi] bende ne yapsam dönmüyor 😂😂 dönmeyecek olan dönmüyor sanırım😂 36. haftadan sonra dönme ihtimali düşüyormuş🥹
Icon-sevo3 [silindi] dönüp dönmemesi sizin elinizde değil malesef, bebiş nasıl isterse öyle duruyor genellikle , devlet takipli misiniz? Özelde tercih hakkınız var, sezeryan olabilirsiniz herhangi bir sebep olmasa da
1PrensAnnesi___ [silindi] Aynı benim kafadansınız.😅Bende normal istemiyorum inşallah sezeryan olacak bir sebep çıkar
nazel123 Kaç haftalıksınız bizim 31zhafta yan yatıyor karnımda 😅 İnsallah dönerler Doktor ihtimal var daha dedi dönmesi için egzersiz falan yapsam olur mu dedim öyle olsaydı herkes egzersizle dönderirdi dedi 😂 YouTube de var dönmesi için egzersizler diye herkeste etkili olur mu bilmiyorum ama bir bak istersen birde yanında biri varken yapmak daha iyi doktoruna da danış tabi canım
Handeyildiz10 Ben de isterdim ki dönsün🥹 2. Bebeğim ilki yatay geldiği için sezaryen oldu mecburen keşke normal olsaydı bu sanırım normal geliyor da mecbur sezaryen olacak🙄ama aklıma şu geldi ben ilk gebeliğimde çok hareketsizdim bunda tam tersi her gün temizlik vs yapıyorum hareketliyim. Bağlantılı mı bilemem şuan 32 haftadayım pozisyonu normal doğuma uygun şuan
Aylaa123 [silindi] dönüp dönmemesi sizin elinizde olan birşey değil malesef bebekle alakalı son ana kadar egzersiz yapıp bebek dönmediği için sezeryana alınanda var yattığı yerde bebek pozisyon aldığı için doğuranda . Bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor ki devlettw doğum yapıcaksanız bile bebek dönmedi diye hemen sezeryana almıyolar suni sancı verip bebeğin kanala girmesini beklliyorlar hatta bazen ebeler elini sokup bebeği çevirio kanala yönlendiriyor son ana kadar bekleyip olmazsa sezeryana alıyorlar ama özelde yapıcaksanız zaten bebeğin dönüp dönmemesiyle ilgilenmez isteğe bağlı yapıyor yeterki paradan haber verin 😂😂
sallyt kubranurleo bugün tam 37yim kontrolüm 5 gün sonra ama hiç döncek gibi hissetmiyorum çok hareketli ama hep aynı yere geliyo dönüp dolaşıp😂😂 inşallah döner ama
Handeyildiz10 [silindi] her doktor o riski almıyor maalesef. Şuan zaten normal doğum pozisyonunda ama mecburen sezaryene alacak doktorum🙏🏻