Kızlar dogumda sadece annem babam ve eşim olucak nasip olursa kaynanamlardanda annemlerdende herkesten uzak bı şehirde yaşıyoruz yani demem o ki yaşadığımız şehirde akraba tanıdık kimse yok..Heves ediyorum hediyelik cikolata hastane süsleme vs.sizce nasıl yapmalıyım yaptırıp bebek görmeye gelenlere mi dagitmaliyim fikir verin kafam çok karışık benim gibi olan var mı sizler neler yapmayı düşünüyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar 🌺

ikiprensannesi___
    Hastane süsleme dediğim organizasyon vs.tutmuycam işte masa üzerine lohusa şerbeti isimli çikolata hediyelik yaptirilirsa hediyeler ayriyeten isimli kapı süsü ve baby Shower dan kalma kutulu balon var baby yazan helyum balonları var ama işte kim organize edecek oda var ben doğum telasindayim yapamam eşim hiç anlamaz öyle şeylerden annemde tek yapamaz off bilmiyorum ya acaba evimi öyle suslesem kendim sizce nasıl olur yani evde masa üzerine aynı şekil yapsam benim ilk çocuk diye heves ediyorum ama benimle organize edecek kimse yok
    Bu arada gözünüz aydın olsun Rabbim anali babalı büyütsün inşallah darisi bizim başımıza 🥰

BirAskMasali1323 içinde kalmasın canım o zaman yap biraz erken git hastaneye süsle odanı teşekkür ediyorum sağlıkla al sende kucağına 🥰

Linakiz1903 merhaba canım benim rahimde sıkıntı oluştu pek iyi geçmedi ameliyattım spinal aneztesiden sonra genel anestezi almak zorunda kaldım ama ilk doğumumuda İlke yapmıştı çok rahat geçmişti sende mi ilkeye gidiyorsun doğum yakın mı

BirAskMasali1323 kuzenim gurbette dogum yapmıstı kimse yoktu anne dısında yanında. Hiç hastane oda vs süslemedi kimse olmadıgı icin gerek görmedi ama sonradan bebek görmeye gelenler olacaktı o yüzden cikolata yaptırmıstı sadece

Kapıya bir tül ve isimlik yapmayı düşünüyorum bide kutuda çikolata kolonya yaptım onu götüreceğim bu kadar

ikiprensannesi___ evet 37+5 oldum 38+3 de çatı muayenesi olucam çok tedirginim normal bekliyoruz şuan için çatı muayenesinden sonra ne olur bilmiyorum 🤗 İlk doğum olucak biraz çekiniyorum