Bayanlar ağzımda değişim bir tat var metalik , demir tadında her yutkundukca tiksiniyorum ve tüylerim diken diken oluyor acaba bu bir gebelik belirtisi mi ? 1 gün önce de soğanlı kıyma kavuşmuştum yumurta içine kırıp yemek için yedim ama sonra o bulaşığı yıkılamadım değişik bir midem bulandı çok ağır geldi o bulaşığı yıkamak kokusu filan benimle aynı şeyleri yaşayan veya hemen hemen buna yakın şeyler ? Bi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi lütfen teşekkürler 🙏🏼

Talhacansu bahsettiğiniz şeyler doğum belirtisi ben yaşamadım ama. Ben göğüslerimin aşırı şişmesinden anlamıştım ikinci gebeliğim bu ilkinde de aynı olmuştu. Regl tarihiniz ne zaman ?

Serife3304 daha var adet olmama bi 8-9 gün bu ay adetden sonra rahim filmi çektirecektim tedavi yöntemiyle hamile kalabilmek için ve daha önce 1.5 aylık birde kimyasal düşük yaptım en son kontrole gittiğimde doktorum sakın korunmayın birkere kimyasal gebelik yakalamışsın ama sağlıklı olmamış birdaha yakalayabilirsin demişti geçtiğimiz ay umarım kalmışımdır 🤲🏼

Talhacansu ben bu belirtilerle şüphelenip test yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah hayırlısıyla sizin de istediğiniz gibi olur :)

fatmaanurr1 yaaa öyleymiii ayy umarım bende gebeyimdir 🙏🏼 benim idrar testinde çıkmıyor sonucum daha önce de 5 haftalık gebeydim bilmiyordum test yaptım negatif di 6 haftalıkken kan da öğrenmiştim umarım hamileyimdir Allahım duyar inşallah sesimi bu kulunuda sevindirir 🙏🏼🌼

Talhacansu ben kızıma pcosla hamile kalmıştım adetim çok geçiyordu o yüzden gebeliğe yormamıştım ama bir gün duşta dehşet bir baş dönmem oldu sonra dedim sıcak su çarpmıştır tansiyonum düşmüştür domates salatalık falan dilimledim tuzladım çatalı ağzıma attım sanli paslı demir yalıyormuşum gibiydi öğürdüm falan ama hala hamileliğe yormuyordum pcosluydum adet gecikmelerim mide bulantısı zaten yapıyordu sonraki gün yemek yapıcam soğan kokuyordu böyle kötü kötü yaptığım yemeği yiyemedim 1 hafta falan ardından test verdim ve bir baktım 7 haftalık hamileyiiimm

Feyzanurguc bende pcos var ya geçen ay çok İyi bir doktora gittim muayene etti bu ay âdetten sonra rahim filmi istedi onu çektireceğim inşallah sonra tedaviye başlayacağım ama hiç korunmayın dedi korunmuyorum zaten ama Şuan o tat geçti ve evet bende biraz önde domates peynir yedim ondan sonra ağzıma demir tadı geldi 😂😩

Talhacansu mide reflunuz varmı ben hamileyken mide yanmasından dolayı bu dediğiniz tadı çok yaşadım başından beri çekiyorum

Talhacansu yani normalde yoksa hamilelikte olusabiliyo ben hic mide ağrısı çekmiş biri değilim ama bu hamileliğimde başından beri çekiyorum resmen sizin dediğiniz gibi bı tat oluşuyo

Talhacansu ben tedavi olmadım kabul etmedim üniversite okuyordum daha erken dedim ama kızçem ben geliyorum annemm deyince açtım kollarımı hemnnn umarım rahim filmine gerek kalmadan bebişin olur sağlıklı sıhhatli canım rabbim gönlüne göre versin

myavocado, başlığı Bulantı ve ağızda metalik tat olarak değiştirdi.

Talhacansu 3 ay o iğrenç metalik tat gitmedi benden. Sabah akşam da kusuyordum. Şimdi 16.hafta kusmalar durdu. Bulantı var ama kusturmuyor. Metalik tat geçti. 6. Hafta başlamıştı. 16da ancak daha yeni iyi hissediyorum.