Hangi doktora takiplisiniz ve memnunmusunuz veya daha önce bu hastanede doğum yapanlar varsa tecrubelerini paylaşabilir mi
Antalya memorial hastanesine giden hanımlar
Mervekyzd ben Timur beye gidiyorum 30.haftada başladık çok memnunum doktorumdan da hastaneden de. Doğum haftaya olacak inşallah 🙏
Serife3304 bende hastaneyi çok beğendiğim için tercih ettim gülbin hocada işinde tecrübeli bir kadın gibi görünüyor yalnız çok sakin ve çok ciddi normal doğum düşünüyorum acaba beni motive edecek mi o konuda biraz tedirginim neşeli niri değil çünkü
Mervekyzd gülbin hanımı tanımıyorum yorum yapamam ama Timur hoca hem çok samimi hem iyi bir doktor 2 haftadır sancılarım olduğu için çok sık gidiyoruz kontrole 3 günde bir. Ben sezeryan olcam ikiz benimkiler ama şimdiden çok samimi olduk
Serife3304 Doğum fiyatları ne kadar peki normal doğum ya da sezeryan
Busekrtl normal fiyatıyla sezeryan aynı mı o kısmı bilmiyorum ben ikiz ve sezeryan olcam tek bebek 32 bin ikiz 35 bin dediler
Serife3304 Ben de vitalede yapıcam da oraya göre pahalıymış canım
Busekrtl evet vitaleye göre pahalı biraz
Serife3304 Merhaba ben de Timur hocada takipliyim başından beri 36. Haftadayız . Doğum yaptınız mı acaba süreciniz nasıldı bir de hastane nasıldı bilgi verme şansınız var mı rica etsem 🙏
Mortosba ben gün geçtikçe daha çok sevdim gülbin hocayı gayet güzel ilerliyoruz hala devam ediyorum aynı hekimle
Mortosba biz şuan 34+3 günlüğüz 31+1 de muayene oldum en son doktor kontrol randevusu içerisinde bir gün gelmemi söyledi nst bağlıcaklarmış şu 10 gün içinde bigün gidicem sonraki kontrolde de çatı muayenesi olacakmışım bu şekilde ilerliyicez bebeğin kilosu 2433gram boyuda 45cm dedi baş aşşağı pozisyondaymış normal doğum istiyorum dedim şuan için uygun görünüyor normal doğuma çatı muayenesinden sonra kesin birşey söyleyecek heralde siz kaç haftalıksınız
Mortosba ücreti en son konuştuğumda aylar önceydi 28 bin demişlerdi ama zam geleceğini de söylediler en sonki fiyat nedir bende bilmiyorum açıkçası
İşte benimde 35+4 te olacak nst çatı muayenesi de 37. Haftada yaparız dedi ama annemler felan çatı muayenesi yaptırma felan dediler doğumu hızlandırıyor nezaman gelmek isterse çocuk ozaman gelsin felan dediler pek kafama yatmadı dedikleri şey çinkü zaten 37den sonra gelmesi normal yani illaki 40 kadar felan beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum sizin bi bilginiz varmı bu çatı muayenesi hakkında
Mortosba haklısın hayırlısı bakalım ne olcak