Hangi doktora takiplisiniz ve memnunmusunuz veya daha önce bu hastanede doğum yapanlar varsa tecrubelerini paylaşabilir mi

Serife3304 bende hastaneyi çok beğendiğim için tercih ettim gülbin hocada işinde tecrübeli bir kadın gibi görünüyor yalnız çok sakin ve çok ciddi normal doğum düşünüyorum acaba beni motive edecek mi o konuda biraz tedirginim neşeli niri değil çünkü

Mervekyzd gülbin hanımı tanımıyorum yorum yapamam ama Timur hoca hem çok samimi hem iyi bir doktor 2 haftadır sancılarım olduğu için çok sık gidiyoruz kontrole 3 günde bir. Ben sezeryan olcam ikiz benimkiler ama şimdiden çok samimi olduk

Busekrtl normal fiyatıyla sezeryan aynı mı o kısmı bilmiyorum ben ikiz ve sezeryan olcam tek bebek 32 bin ikiz 35 bin dediler

15 gün sonra

Serife3304 Merhaba ben de Timur hocada takipliyim başından beri 36. Haftadayız . Doğum yaptınız mı acaba süreciniz nasıldı bir de hastane nasıldı bilgi verme şansınız var mı rica etsem 🙏

12 gün sonra

Mervekyzd 1 ay olmuş yazali ama hala Gülbin hanımla mi devam ediyorsunuz merak ettim ilk kez gittim şimdilik devam edicem pek bir şey kalmadı ama süreciniz nasıl gidiyor 🥲

Mortosba ben gün geçtikçe daha çok sevdim gülbin hocayı gayet güzel ilerliyoruz hala devam ediyorum aynı hekimle

Mervekyzd ah çok sevindim, kaç haftalık oldunuz 🥲 2 hafta sonra tekrar gideceğim nst başlayacak dedi… Birde doğum için bilgi, fiyat aldınız mı acaba ben unuttum 😅

Mortosba biz şuan 34+3 günlüğüz 31+1 de muayene oldum en son doktor kontrol randevusu içerisinde bir gün gelmemi söyledi nst bağlıcaklarmış şu 10 gün içinde bigün gidicem sonraki kontrolde de çatı muayenesi olacakmışım bu şekilde ilerliyicez bebeğin kilosu 2433gram boyuda 45cm dedi baş aşşağı pozisyondaymış normal doğum istiyorum dedim şuan için uygun görünüyor normal doğuma çatı muayenesinden sonra kesin birşey söyleyecek heralde siz kaç haftalıksınız

Mortosba ücreti en son konuştuğumda aylar önceydi 28 bin demişlerdi ama zam geleceğini de söylediler en sonki fiyat nedir bende bilmiyorum açıkçası

Mervekyzd maşallah sağlıkla gelsin, yakınmışız 33 hafta bizimde.. 35te çağırdı nst başlarız şimdilik normal doğuma uygun görünüyor ama çatı muayenesi sonrası bakarız dedi bizede 🥲

İşte benimde 35+4 te olacak nst çatı muayenesi de 37. Haftada yaparız dedi ama annemler felan çatı muayenesi yaptırma felan dediler doğumu hızlandırıyor nezaman gelmek isterse çocuk ozaman gelsin felan dediler pek kafama yatmadı dedikleri şey çinkü zaten 37den sonra gelmesi normal yani illaki 40 kadar felan beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum sizin bi bilginiz varmı bu çatı muayenesi hakkında

Mervekyzd doğumu hızlandırdıgını bende duydum ama doktor ne diyorsa yapmak daha dogru geliyor, dediğiniz gibi zaten 37den sonra gelmesi artık normal.. sezeryan istesek 38 itibariyle olacak o da çok takılmayın 🥲