Sabah kalktığımda iç çamasırımda ıslaklık farkettim akıntı olabilir dedim gün içinde bir kere koltukdan kalkınca az bi su geldi akıntı arasında kalıp acile geldim suyumdan geliyormuş muane ettiler 2cm açılma varmış eve gitmeme izin vermediler dogumhane bölümüne aldılar doğum sancılarım tam güzelce başlıyordu iyi gidiyorduk ki suyum tamamen gelmişti ve bebiş kakasını yapmıştı hemen acil ameliyathaneye alınıp sezeryan oldum bebiş yemiş hemn midesi yıkandı ama sezeryan o kadar zordu ki hele sonrasa daha da zor ikinci günündeyim çok zorlanıyorum sütüm gelmiyor 🥹 böyle işte…
Bende doğum yaptım çok pozitif değil ama😂
Mst12 evladınıza kavuştunuz ya onu gördükçe toplanmanız daha kolay ve hızlı olacak. Rabbim evladınıza sağlık versin gözünüz aydın olsun inşallah ❤️ Rabbim size de hızlı bir şekilde iyileşmeyi nasip etsin. Ah evlat kokusu nasıl da güzel. Bende 22 gün önce doğum yaptım minnoşum kollarımda 🥹❤️
Mst12 sütünüz için rezene tahin helvası komposto vs tüketebilirsiniz. Bir de bebeğinizi sürekli emzirmeniz gerekiyor. Bebeğiniz emdikçe gelir Allah ın izniyle ❤️
iremd-1798 evet evlat çok farklı bişey suan ona bakınca sürekli gülüyorum bu herseye yeter😍
iremd-1798 inşallah hastanedeyim bir çıksam buradan evde sanki her şey daha rahat olacak sütüm de gelir siye düşünüyorum 🥹
Mst12 kesinlikle öyle. Bende normal doğum yaptım dikişlerim vardı evet hızlı toplandım ama canım yanıyordu bir de çocuğuma ben bakıcam diye kendimi hemen zorladım o yüzden biraz geç iyileşti ama iyileşti. Ağrınız acınızda kısa süre de geçecek. Dünyaya bir can getiriyoruz kolay değil tabii 🥹❤️
Mst12 tabii ki hastaneye göre ev daha rahat ben de hastanede zorlandım hep öyle olacak sandım ama eve geçince ne kadar rahat olduğunu anladım. Aksi bir durum yoksa yarın evinize geçersiniz inşallah 🥰 kurtulmuşsunuz evladınız yanınızda ya gerisi hallolur 🌸
iremd-1798 normal doğum istemiştim hep ama malesef olmadı bebiş iyi olsunda bi şekilde halledeceğim inşallah😂 artık başka çocuk düşünemiyorum
iremd-1798 inşallah Canım yarın eve geçeriz hastane ortamı cok kötü asırı kalabalık
Mst12 olsun normal ya da sezeryan evladınıza kavuştunuz ya önemli olan bu 🥰 halledersiniz biz anneler çok güçlüyüz ☺️ valla ilk doğumum kolaydı ama bir tane yeter diyordum sonra kistlerim vardı doktor bir daha çocuğun olmaz dedi çok üzüldüm ama Rabbim ona rağmen nasip etti ikinci doğumum çok çok daha kolay oldu. O yüzden belki bir kardeşi daha olur evladınızın güzel düşünelim onlar dünyaya bedel 🥰🥰❤️
Mst12 kesinlikle bir de benim yanımda yatan annenin bebeği küvezdeydi çok üzülmüştüm ona da eve geçmek için can atmıştım çok şükür 23.24 de doğum yaptım ertesi gün 20.00 da eve geçtim. Sizin de az kaldı evinize geçince her şey daha kolay olacak ☺️