Kızlar gören cevap versin sürekli bir şeyler yemek istiyorum aşırı acıkıyorum normal mi en son betam 1389 çıktı

1. Haftama girdim sayılır hiç çok acıkmam olmadı 🥹 herkesin hamileliği kendine özgü canım ama iradeli olmakta fayda var çünkü yolun uzun

Adenaden bende o haftadayken çok acıkıyodum asla kahvaltı yapamam sabah kalkar kalkmaz normalde sabah kalktığımda açlıktan gözüm dönüyordu ama düşük yaptım 🥹🥺

Adenaden
        Bende öyleyim evde sürekli dolap kapağını açıp bişeyler gözüme kestiriyorum😀 dışarıda da oturup oturup bişeyler yiyrsim var ama yediklerimizin bebeğe hiçbir faydası yok, yani fazla ve aşırının faydası yok iki kişilik olarak düşünmemek lazım psikolojik olarak öyle hissediyoruz çünkü artıdan çok eksiye geçeceğiz Allah korusun

Adenaden ben de sürekli acikiyorum hatta açıklık kan şekerim düşük meyve falan yiyorum sürekli gece kalkıp meyve yiyorum yoksa gece uyuyamıyorum açlıktan bende 9 haftalık hamileyim

Bns1- bende öyleyim gece de uyanıyorum acıktıkça 😭normalde 2 öğün yiyen insandım

Deepblue34 kilo aldınız mı peki çok korkuyorum ben bu gidişle 30 kg alırım hamilelik bitene kadar 😅

Adenaden Ya benimde ilk ben ona yoruyorum 😂 Yoksa bu kadar iştahın ve kilo almanın başka sebebi olamaz 😂

Adenaden sağlıksız veya kromozomsal bi hastalığı olabilirdi dendi net bişey denmedi bi doktor de kimyasal gebelik dedi ama parça geldiğini gördüm

5 gün sonra

Adenaden bende cok acıkıyorum ya yemek yiyorum iyiyim sonra yarım saat 1 saat geçiyor hemen karnım ağrıyor yiyorum geçiyor 10 haftalığım :(