bilgeeS doğumdan eve gelince 8 kilo gitmişti daha sonra her gün yarım kilo 1 kilo gitmeye devam etti 🤷🏻‍♀️

Normal doğumdan 2 gün sonra sadecee 3 kg vermiştim cok moralim bozulmuştu zaten bebek 3300 kgdi. 1 hafta sonra 67 den 62yye dustum meğer full odemmişim.

Lina- çok iyi maşallah senin yediğin bebeğe yaramış

Seddda şekerimde vardı hep haftası önde gidiyodu zaten

gunesinannesi__ evet çoğu ödem oluyor o kilonun demekki. Benim aldığım tüm kilo doğumda gitti ama vücudumda hiç ödem yoktu.

Lina- siz şekerden dolayı diyet yapıyodunuz dimi bir kaç postta denk gelmiştim yanılmıyorsam. Acaba günlük kalori tüketiminiz kaçtı hatırlıyor musunuz? Gebelik ve emzirme de 1800kcal altına düşmemek gerektiğini biliyorum

bilgeeS kızıma 50 kilo ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim eve geldim uc gün sonra tartıldım 51 kiloydum hepsi gtmisti yani

bilgeeS Benm ilk gebeligimde doğumdan hemen sonra tartıldım 3kg tek gitmişti o da kızım 3kg doğdu zaten 😂😂😂 ama ilk ay 7kg verdim

Lina- sabah yartıldım 65.29 kilo olmuşum doğuma doğuma 37 gün var zaten çok kilolu hamile kaldığım için aşmıyorum heralde

58Vildan hiç bilmiyorum ki ama diyeti kendi çapımda yapmaya çalışıyodum ona rağmen düşmüypdu hiç sabahları çok aşırı dikkat edersem normal çıkıyodu

Lina- hamilelikte zayiflamissiniz verdiginizle normal kilonuza ulasmis digumdan sonra ayni kilo oluyo heralde

bilgeeS normal doğumda yarısından çoğu gidiyor ama sezaryende zor gidiyo

143i53 75le hamile kaldım doğumun ertesi günü 65dim