Kayraninannesiii bilgeeS ilk gebeligimde 15kilo almistim 3 4gun icinde 11kilo gitmisti ama emzirdigim icin bi anda 10kilo geri aldim zamanla
Lina- Seddda hiç almadım 75le doğuma girdim ertesi günü 65dim, sadece ilk 3 ay 3 kg vermiştim onu geri almıştım o kadar doktorum bile şaşırmıştı kilo almadığıma kendi gözüyle gördü oda🤗
BebekHrcn Lina- bende kilo almadım bu hamileliği m’de 68 ile hamile kaldım doğuma son 38 gün var 66 kiloyum inş son anda çok almam
58Vildan Lina- siz şekerden dolayı diyet yapıyodunuz dimi bir kaç postta denk gelmiştim yanılmıyorsam. Acaba günlük kalori tüketiminiz kaçtı hatırlıyor musunuz? Gebelik ve emzirme de 1800kcal altına düşmemek gerektiğini biliyorum
DuyguuTopal Ben 20 kilo almıştım 71ile doğuma gittim eve geldiğimde 65tim emzirdikçe ödemler falan gitti tekrar eski kiloma düşmüştüm
Lina- BebekHrcn inşallah almazsınız alsanızda bebeğinizin canı sağolsun kilo alınıp verilir sağlıklı olsunda😌
BebekHrcn Lina- sabah yartıldım 65.29 kilo olmuşum doğuma doğuma 37 gün var zaten çok kilolu hamile kaldığım için aşmıyorum heralde
Berobero bilgeeS ilk hamileliğimde 16kg almıştım eve geldiğimde sadece 2kg gitmişti şok olmuştum😂 2hafta sonra 6-7kg daha gitmişti gerisi de zamanla eridi. İkinci hamileliğimde de 7kg aldım 2gün sonra 6kg gitmişti
piiremsesinannesiii bilgeeS 20kg aldım 64 le hamile kaldım 84 le girdim doğumdan bir hafta sonra 71 dim sonrası 75 e çıktım geri ve kızım 15 aylık şuan 68 kiloyum
143i53 Lina- hamilelikte zayiflamissiniz verdiginizle normal kilonuza ulasmis digumdan sonra ayni kilo oluyo heralde
seymaa7 bilgeeS hamileliğim sonuna kadar 12 kilo almıştım doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda tam 12 kilo gitmişti.Şimdi sadece kendi kilom kaldı ondan kurtulamıyorum🥲