Birdemetyasemin Benimde bat 22 adete 9 gün falan var ama 2 gündür kahverengi akıntım oluyo adet olcam sanırım böyle lekelenme yaşayan var mı aranızda
Yarennasal Birdemetyasemin benimde bat 22 kahverengi lekelenme yasiyorum diye bugün kan verdim negatifti ilk defa böyle bisey oluyor pcosluyum
Teacherlla Qwert2211 yani iki üç gündür kasık ve karın ağrım var halsizlikle beraber. İlk hamileliğimin üzerinden 7 yıl geçtiği için hiç bir şey hatırlamıyor olmam normal mi bilemedim 😊 İnsan farklı şekilde heyecanlanıyor
Qwert2211 Teacherlla benımde öyle 9 yıl geçti tam 😄 bende 3gündür her boş anımda uyuyorum havalardan mı brlirti mi bilmiyorum
[silindi] Qwert2211 benim bat 24 Ağustos. Bizde ikinci olsun diye uğraşıyoruz 1 yıldır daha olmadı🥲 Bakalım bu ay ovulasyonla takip ettim çatlama da gördüm inşallah olmuştur.
Kubraylvc Qwert2211 benim hep geç yumurtlamam olur 2 çocuğumda öyle adete yakın gebe kalıyorum 20/22/24 günde oluyor yumurtlamam
Qwert2211 Kubraylvc bende bi bas dönmesi başladı bugün sıcaklardan mı bilmiyorum uyku desen kafamı koysam uyurum sanki. Ama daha regle 10 gün var çok erken değil mi bu belirtiler için. Ben sanırım dinliyorum kendimi çok
Nzziss Kubraylvc benim ilki de geç döllenme olmuştu ama ben bu kez uygulamaya göre değerlendirdim son haftayı çok değerlendirmeyecektim şansa bırakmasam mı🤨 ovulasyon testi yapmadım
Nzziss Qwert2211 ben de sürekli kendimi dinliyorum ve sanki 1 haftadır ara ara kasık ağrısı yaşıyorum acaba bana mı öyle geliyor diyorum sonra yok ya diyorum😅 kafalar karışık 😅😅
Kubraylvc Nzziss valla canım belirtilerin Olurmu bilmiyorum benim yumurtlama zamanı muhakkak belirtim olur nokta atışı test yapsam pik görürüm yani biliyorsan kendını yumurtlamanı sorun yok ama sen riske atma ⅔ günde bir değerlendir nolur nolmaz