Qwert2211 5 Yıldır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor . Çatlatma deniyorduk 2 aydır tutmadı çok yoruldum yıllardır . bu ay bıraktım psikolojim toparladı sanki . Çatlatma iğneleri saatli günlü beni çok gerdi . Sizde durumlar nasl 🙂
Zeyson Qwert2211 benimde bat 24 bizde ikinci çocugu istiyoruz 2 ay önce korunmayı bıraktık bu üçüncü ay 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorım bu ayda doktora gittim sıkımtı yok dedi yumurtlamayı çatlamayı degerlendirdim bakalım kısmet cnm🌸
[silindi] Qwert2211 benim bat 24 Ağustos. Bizde ikinci olsun diye uğraşıyoruz 1 yıldır daha olmadı🥲 Bakalım bu ay ovulasyonla takip ettim çatlama da gördüm inşallah olmuştur.
Qwert2211 En azından böyle regl olsamda çok üzülmüyorum. Tedavi aşamasında çok ümitleniyorum vücudumu çok dinliyorum çok gergin mutsuz bir insana dönüştüm
Qwert2211 Zeyson inşallah çok aramazsın canım . Rabbim gönlüne göre versin. Benim oğlum 9 yaşında kardeş istiyor 5 Yıldır olmuyor hiçbir sorun da görünmüyor defalarca doktora gittim en son çatlatma iğnesi oluyordum şimdi onu da braktım
Teacherlla Biz de 7 yıl aradan sonra 2. Bebeğimiz için üç aydır bekliyoruz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🌸
Qwert2211 Teacherlla inşallah gönlüne göre olsun canım . Bende bekliyorum yıllardır artık ümidimi kaybediyorum sanki. Ama eşim çocuğum çok istiyor sanırım aşılama olacağım önümüzdeki ay
Nzziss 21 ağustos benim de 2. Bebeğimizi istiyoruz şimdilik hafif kasıklarımda hassasiyet hissediyorum belirti olarak bakalım hayırlısı ☺️
Qwert2211 Nzziss bende dün sabah kasık ağrısıyla uyandım yarım saat sonra geçti. Bugün yine biraz oldu . Ümitlenmek istemiyorum artık ama insan umutsuzda yaşayamıyor
Nzziss Qwert2211 kesinlikle inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişler ☺️ erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz ben çok kararsızım adet günümü bekleme konusunda 😅
Qwert2211 Nzziss Nzziss negatif görmekten çok yoruldum canım. zaten daha 11 gün var cıkmaz heralde ya cıkar mı
Teacherlla Benim de 7 gün var, negatif görmekten korktuğum için adet günümü beklemek istiyorum çok zor beklemek ama inşallah sonu güzel olur hepimiz için 😊
Teacherlla Qwert2211 yani iki üç gündür kasık ve karın ağrım var halsizlikle beraber. İlk hamileliğimin üzerinden 7 yıl geçtiği için hiç bir şey hatırlamıyor olmam normal mi bilemedim 😊 İnsan farklı şekilde heyecanlanıyor