Kaçıncı haftaya ve güne sezaryen günü verdiler?
5 eylüle gün verdi doktorum 35+4üm 5 eylülde 38+6 oluyorum 🙏
Selinno35 Canım sezeryan doğum herkes için farklı ilerler ama bence doktor belliki bir sorun görmüyor ki seçeneği size bırakıyor isterseniz bekleyin diyerek. Ama sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum, çok zor doğum sonrası süreç beni o kadar kötü etkiledi ki altı senenin üzerine bebek yapmayı göze aldım. Ve şuan ssvd yapan bir doktor arıyorum buldum da ama çok pahalı sağlıktan ötesi yok ama normal doğum ile sezeryan asla kıyas bile olmaz. Acizane tavsiyem normal doğum imkanın varsa bunu sezeryana tercih etme 🌹🍀
Busekrtl doktorum da normal doğum yanlısı ama niye öyle dedi anlamadım, çok teşekkür ederim yorumunuz için 💚
Aysu1307 anladım gün olarak normal oluyor yani sezaryen olsa bile benimki de, sağlıkla alın kucağınıza 😍
Eymen61 çook teşekkür ederim yorumun için. Süreç herkeste farklı işliyor gerçekten dediğin gibi. Şunu düşünüyorum. Doktorum yokken bebeğin suyu azalırsa vs yine sezaryen olursa diye düşünüyorum. Şuan doktor bir sorun olmadığını suyun vs iyi olduğunu söyledi ama ilerde ne olacağı belli olmaz tabi.
Selinno35 39+0′a verdi gün..
Selinno35 bana da 38+4 e verdi doktorum son 5 günümüz🥹
Selinno35 ve yorumları okudum herkes sezeryan sonrasının aşırı kötü olduğunu yorumlamış bence göz korkutmayalım sezeryan doğum kişiye göre değişir illaki doğumdan sonra ağrı sızı olacak 7 kat kesim işlemi yapılıyor ? Ama toparlanma süreci insanın bedenine direncine bağlı 1 hafta kendine gelemeyen kuzenim de oldu 2 günden ayağa kalkıp iş yapan arkadaşım da
Selinno35 yarın 37+4 oluyorum ve doğumum var sabah
Selinno35 sezaryenden korkmayın bebisinizin sağlığını düşünün kavuşma anını düşünün ve sakin olun üçüncü dogumum var yarın benimde
yokusbebek sağlıkla kucağınıza alın 💚
Eymen61 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💚
Busraapaydn01_ sağlıkla kucağınıza alın 💚
Busraapaydn01_ tabi ki her doğum birbirinden çok farklı, aynı kişinin 2 doğumu arasında bile çok fark olabiliyor. Her ikisinin de zorlukları var kendi içinde, sonuçta bi insan dünyaya getiriyoruz. Allaha bıraktım hayırlısı neyse o olsun bakalım 💚
Fatma_ecem4 sağlıkla kucağınıza alın, şimdiden tebrik ederim 💚
Fatma_ecem4 korkmuyorum aslında sadece karar bana kalmış gibi hissedince panik oldum biraz 😊 size de güzel doğumlar dilerim sağlıkla kucağınıza alın 💚