hilal_wq4 Kızlar az önce sümüksü şeklinde nişan geldi ve hafiften sancim var kaç gündür de alt tarafımda çok yoğun baski var ne yapmam lazım şimdi yardımcı olun lütfen korkuyorum eşim hemen hastaneye gidelim diyor
Aylaa123 hilal_wq4 sakin olun nişan gelince hemem doğum başlamıs olmuyor ama sancınız düzenliyse hastameye gidin değilse sancı kontrolü yapın
Moonfaced hilal_wq4 Sancınız düzenli geldiğinde gidin hastaneye hastanede sancı çekmek stresli evde çekin daha iyi nişan geldiğinse hemen hastaneye gitmenize gerek yok
Betul-97 hilal_wq4 Sancınız geldikçe çömelin açılmanız olur, sıcak suya girin olabildiğince evde çekmeye çalışın
2205 hilal_wq4 henüz bu durumu yaşamadım ama suyunuz gelmediyse sancınızı bi süre evde çekin merdiven çıkın yürüyün açılma hızlandın diye hastaneye gidince nstye bağlayıp sancıyı öyle çekiyorlarmış o da zor oluyor diyorlar
Moonfaced hilal_wq4 Yok yok korkmayın bebek hemen öyle şak diye gelmiyor dayanabildiğiniz kadar dayanın kolaycacık doğurursunuz inşallah
Betul-97 hilal_wq4 Kendini kasma biraz acı veriyor olabilir ama her şey geçecek. Bebeğine odaklan kendine odaklan hiç stres yapma bebeğinle kavuşacağın anı düşün
Elayyy hilal_wq4 nişan nasıl bişey di canım kimi sarı sümüksü diyor kimi kanlı diyor benden de sabah öyle bişey geldi ama asla anlamadım
Betul-97 hilal_wq4 Sonrasında başka bir serüven oluyor ve bütün hayatınız bebeğiniz oluyor. Rabbim sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin🤲🏻🤲🏻