Elfnrk Merhaba canım annelerim sağlık sorunlarımdan dolayı şehir dışından geliyorum burda çok az zamanım var Gaziantep’te detaylı ultrason ve alanında uzman doktor varsa önerilerinizi alayım 🙏😘
asyap Elfnrk randevu bulabilir misiniz bilmiyorum ama zamanınız kısıtlıysa durumunuzu açıklarsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Elfnrk Ayden6 aradım randevuyu 24 te verebilirim dedi şehir dışından geldiğimi ısrarla belirttiğime rağmen vermedi üstelik 18 haftalık gebeyim 20 22 arası detaylıya bakar dedi
Booksandcats Ali Özgür Ersoydu sanırım tam ismi ben detaylıya gitmedim ama arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı parmaklarına kadar tek tek baktı yaklaşık 1 saate yakın sürdü demişti
Haceryklmaz Riskli gebelik varsa Tuncay yüce Yoksa İbrahim Özdurak benim doktorum çok memnunum ve aşırı iyi bir doktor
asyap Elfnrk çok yoğun çalışıyorlar o yüzdendir muhtemelen evet detaylı 18.haftada yapılmıyor yapılsa bile sizin için iyi değil 20-22 arasında daha net şeyler söyleyebiliyorlar
asyap Elfnrk detaylı ultrasonu perinatoloğa yaptırmanızı tavsiye ederim çünkü normal bi hekime yaptırdığınızda en ufak bi riskte perinatolog görsün diyecek en baştan gitseniz içiniz rahat eder