Hangisi doğru . Siz nasıl hesapladiniz . Kafam karıştı Doktora gittiğimde 4 haftalık demişti . Ama son adetimin ilk gününe göre hesaplarsak 9. Hafta oluyor
9 mu 4 mü acaba
Melekhilmi doktor ne diyorsa o geç döllenme vs olmuştur belki
Melekhilmi geç döllenme olmuştur canım doktor ultrasonda ölçüp ona göre bilgi veriyor sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Merve-metin çok teşekkür ederim 💕
Merve-metin doktor çok da ilgili değildi . İki dk bile sürmedi ultrason .
Melekhilmi normalde son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır. Ama arada bu kadar fark olması normal değil. Adetleriniz düzensiz mi oluyordu ?
Alone evet doğum kontrol hapı kullandığım için düzensizdi
Melekhilmi bir hata vardır 5 hafta geç döllenme olmaz olsun hadi 1 hafta 10 gün en fazla
Hulo2105 doktor çok umursamadı.bir de özele gideceğim . Bakalım o ne diyecek . Devlet doktoru çok ilgisizdi
Melekhilmi geç döllenmedir o yüzden 4 hafta çıkmıştır
Melekhilmi Bence o kadar fark olması normal değil. O kadar geç döllenme olmaz.
Hulo2105 kime göre neye göre bunun bir süresi yok. 1 aydan fazla gecikmeyle geç döllenme yaşadım. Hesaba göre 12 haftalık çıkması gerekirken ben 5+5 çıkıyordum 🙃
yokusbebek O kadar geç döllenme olmaz
Oluyor burada @aysenuroztunc ve ben baya aylar sonra olan geç döllenme ile hamile kaldık.
myangelson son adet tarihime göre 6 aylık hamile olmam gerekiyordu 😂 ama ben şuan 7+2 haftalık gebeyim
myangelson aynen oyle martın 5 son adetım ama ama 2 nısana gore hesapladı doktor 24 haftalık olacagıma 19 haftalıgım
aysenuroztunc aynen öyle bunun bir süresi yok 😅
Fatmauzun_ evet olabiliyor yani belli bir süresi yok bunun ki hiç duymadım ben zaten en fazla su kadar süre olması lazım geç döllenme için falan diye o yüzden olabiliyor yani 🤷🏻♀️😅