Melekhilmi Hangisi doğru . Siz nasıl hesapladiniz . Kafam karıştı Doktora gittiğimde 4 haftalık demişti . Ama son adetimin ilk gününe göre hesaplarsak 9. Hafta oluyor
Merve-metin Melekhilmi geç döllenme olmuştur canım doktor ultrasonda ölçüp ona göre bilgi veriyor sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Alone Melekhilmi normalde son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır. Ama arada bu kadar fark olması normal değil. Adetleriniz düzensiz mi oluyordu ?
Melekhilmi Hulo2105 doktor çok umursamadı.bir de özele gideceğim . Bakalım o ne diyecek . Devlet doktoru çok ilgisizdi
myangelson Hulo2105 kime göre neye göre bunun bir süresi yok. 1 aydan fazla gecikmeyle geç döllenme yaşadım. Hesaba göre 12 haftalık çıkması gerekirken ben 5+5 çıkıyordum 🙃
myangelson yokusbebek O kadar geç döllenme olmaz Oluyor burada @aysenuroztunc ve ben baya aylar sonra olan geç döllenme ile hamile kaldık.
Fatmauzun_ myangelson aynen oyle martın 5 son adetım ama ama 2 nısana gore hesapladı doktor 24 haftalık olacagıma 19 haftalıgım
aysenuroztunc myangelson son adet tarihime göre 6 aylık hamile olmam gerekiyordu 😂 ama ben şuan 7+2 haftalık gebeyim
myangelson Fatmauzun_ evet olabiliyor yani belli bir süresi yok bunun ki hiç duymadım ben zaten en fazla su kadar süre olması lazım geç döllenme için falan diye o yüzden olabiliyor yani 🤷🏻♀️😅