Seymarda papatyaolsun öncelikle insallah biran önce güzel haberler alırız Antep’te hangi doktorda yaptınız tüp bebeği bende başladım Bülent Gürhan kahramanda şimdilik güzel ilerliyoruz dondurduk Ekim başı gibi transferim olacak
papatyaolsun Seymarda kuzu biz çok kısa zaman önce memleketimizdeydik yani adanada, orada yaptırdık. Şu an Şanlıurfadayız burada hiçbir imkan yok diye hasar testini de dün Antep’te verdik
papatyaolsun btlalbyrk biz su an şanlıurfadayız canım , Antep’te üniversite hastanesi için orada olup sürekli randevu kollamamız gerekiyor , bir de çok uğraştırıyorlar bizim o kadar vaktimiz yoktu. Sankoda tahlil verdik dün
papatyaolsun Aslan97 canım biz su an görevimizden dolayı Şanlıurfadayız. Burada hiçbir imkan yok, en yakında Antep vardı dün gidip SANKOda test verdik, onlar da zaten İstanbul’a gönderiyormuş hasar testi için
Seymarda papatyaolsun anladım canım benim doktorun özel kliniği var işlemleri embriyoyu sankoda yapıyor.sanko iyi bir hastane insallah güzel sonuçlar alırsınız
papatyaolsun Aslan97 bunu aklımda tutacağım canım, umarım sonucumuz iyi gelir ama kötü gelirse kendisine gidip değerlendirmesini isteyebiliriz. Çünkü iyi doktor bulmak çok zor
Aslan97 papatyaolsun önce Allah sonra bu doktor sayesinde eşimin değerleri düzeldi kısa bir sürede hem doktor çok güzel açıklamalarda bulunuyor
papatyaolsun Seymarda dün gittiğimizde biraz sorduk canım sankonun fiyatları da normal. Biz çok daha fazla para döktük şimdiye kadar. Siz tüp bebek denemenizde ne kadara anlaşmıştınız Sankoda
Seymarda papatyaolsun dediğim gibi doktor dışardan bizim ilaçlar ve dondurma ücreti hariç 63 bin ödedik ortalama bize 150 bini bulacak gibi
papatyaolsun Seymarda gittiğimizde biraz sorduk canım biz ilk denemede daha fazla fiyatlar ödedik, bizim doktor da dışardandı. Antep’te otursaydım sankoda denerdim
mrp2023 papatyaolsun canım testi Verdiniz mi kaç güne çıkıyormuş acaba sonuçları umarım temiz gelir sonuçlar 🙏🏻
papatyaolsun mrp2023 kuzum evet testi verdik, 7-10 gün sonra çıkacakmış. İnsallah temiz çıkar canım ya🙏🏻
papatyaolsun Aslan97 çok şükür kuzu güzel sonuçlar almanıza çok sevindim , dediğin doktoru araştırdım gerçekten çok iyi. Sonuçlarımız inşallah iyi gelir de kötü gelirse gideriz yanına