Vera gamzerk benim sabah öğle akşam fark etmiyor başlayınca da 4-5 kere çıkarmadan geçmiyor 😔 çok zor ya İnan yasayan anlar
gamzerk Vera aynen oyle gercekten zor bende ilk 5 aya kadsr acillrrde serum takiliyordu kusmakdan artik okdr zorlaniyordmki kananalarm acilmisti
Vera Dm1012 ayy bende öyle kustugum zaman kendimden geciyorum öyle halsiz oluyorum ki 😔 Doğunca bitecek insallah allah yaşadıklarımızın mukafatını versin insalalh 🙏🏻
Vera Melissssa amin canım allah razı olsun bende de o kadar çok oluyor ki artık kan geliyor kusmaktan İnan sadece yaşayan insan anlar 😔 serumsuz kendime gelemiyorum insallah sağlıkla doğsun hepsi geçecek biliyorum 🙏🏻
Ebruemir Dm1012 🤮 bende aynı durumdayım 12+6 yaşadıklarında yalnız değilsin yemek yiyemedipim için kiloda alamıyorum boş mideyi çıkarmak daha bizor ve iğrenç inşallah geçer
Vera Zeyneptelli kullanıyorum ama İnan Fayda etmiyor canım . serum yemeden kendime gelemiyorum. ilacı içerken sudan midem bulanıyor 5 dk sonra çıkarıyorum. tam anlamıyla etki etmiyor Galiba o yüzden 😔
Habibe24 Zeyneptelli kızımda bende zofranla rahatlamıştım gözümü açar açmaz kullanıyodum akşama kadar hiç yoktan iyi oluyodu yoksa acillik oluyodum
Vera alcang son aylarda olması Doğum belirtisi galiba canım öyle okumuştum bi yerde . Rabbim kolay sağlıklı dogumlar nasib etsin 🙏🏻
Demetya Vera ben malesef dokuz ayi kusarak gecirenlerdenim ikinci hamileligimde ayni dogumdan sonra kurtuluyorum bulantidan o zaman kilo aliyorum🤔
Vera Demetya ikinciyi bu yüzden düşünemiyorum İnan canım aynı seyleri yasamaktan çok korkuyorum 😔 allah yardımcın olsun insallah 🙏🏻
Habibe24 Vera uyanır uyanmaz ilk işin zofran olsun biraz geç kullanınca faydasını az görüyodum ben canım
alcang Vera cidden mi🙊 bel ve sırt ağrım artı açılmamda vardı. Geliyor o zaman benimki 💃🏻💃🏻💃🏻 Amin canım hepimize inşallah🥰
Deletedmom411 Vera ilk hamileliğim de 9 ay kusmalı geçti ve şimdide kusmalı geçiyor 36+5 im sabah yine kustum :/ 5 kilo anca almışım
Vera Deletedmom411 bende haftada 1-2 serum alıyorum yoksa geçmiyor 😔 7 ayıma girdim 6 kilo almışım bende ama serumlardan ödem oldu vucudum hep . İnsalalh Doğum bari çok kolay olur canım allah yardımcın olsun 🙏🏻
Vera alcang kusma ishal adet ağrısı gibi Ağrı Doğumun yaklaştığının habercisimiş ☺️ Senin minik geliyor az kalmış insallah 😍
Ebalp Vera bende 37 haftalik oldum bulantilarim devam ediyor ama ben ilac aliyorum almasam hic bisey yiyemem ve kusarım o yuzden sabah uyanir uyanmaz hemen onzyd ilacini iciyorum