Vera Kızlar 7 aylık hamileyim ama ben hala kusuyorum hala midem bulanıyor İnan’ın o kadar zor ki dün banyoya yetişemedim kustum oraları temizlerken ondan midem bulandı yine kustum sosyal hayat denen Bisey kalmadı eşime de üzülüyorum bi lokma yemek yapamıyorum evde doğurunca bile geçmeyecek gibi geliyor 😔😔
deletedmom734 Vera ben.... ben ..ben.... neredeyse evet 9 ay boyunca koku hassasiyetim ağız tadı bozukluğu ve kusma şikayetlerim vardı doğuma gittiğim sabah kusup öyle gittim Allah yardımcın olsun çok sağol
Sibelemre Vera geçer canım benim ablam da oyleydi iki oğlunda hamile kaldığı gün başlardı ta ki doğuma kadar doğumdan sonra geçti
Emell Vera 8.aya girdim hergun olmasa da haftada minimum 3 kez kusmam oluyo maalesef. Artik yasam tarzi haline geldii
Vera deletedmom734 allah razı olsun canım İnan yasayan anlıyor sadece Doğum yaptıktan sonra bitti dimi
Vera Emell ilaç verdi doktor onu içerken bile kusuyorum tık demiyor ya , insalalh çabucak geçsin yavrumuzu kucağımıza alalım canım🙏🏻 Allah mukafatını verir insalalh 💕
Habibe24 Vera kızımda bende senin gibiydiö evden dışarı çıkamazdım Çıkıncada ev çok kötü gelirdi girmeden çnce eşim bütün camları açar öyle girerdim . Hamdolsun bu hamileliğim o kadar zorlamadı beni inşallah gecer allahım şifa versin bebeğin kız galiba
Habibe24 Vera ben zofran kullanmıştım az da olsa rahatlatıyodu gözümü açtıgım ilk anda kullanıyodum. Diğer bulantı ilaçları kesmiyodu günde yarım tane ama oda biraz pahalı devlette karşılamıyordu canım
Habibe24 Vera ben ayıptır söylemesi yatak ucundaki pufu lavabonun önüne koymuştum vucüdum bitkin düşüyodu artık gece gidip gelmekten orda dalıyodu gözüm
Vera Figennn bana ilk 3 ay da biter dediler bitmedi ,bebeği hissedince biter dediler bitmedi, tek umutlar Doğuma artık 🤦🏼♀️
Vera gamzerk benim sabah öğle akşam fark etmiyor başlayınca da 4-5 kere çıkarmadan geçmiyor 😔 çok zor ya İnan yasayan anlar
Dm1012 Ahh ahh.. bende öyleyim 36. Haftamdayım hala bulantı kusma sonrası tansiyon düşüklüğü, sonra bi halsizlik, daha bi de çıkartırken altıma kaçırıyorum. İğrenç bişey hiç sevemedim bu hamileliği 🤮
Vera Dm1012 ayy bende öyle kustugum zaman kendimden geciyorum öyle halsiz oluyorum ki 😔 Doğunca bitecek insallah allah yaşadıklarımızın mukafatını versin insalalh 🙏🏻
Ebruemir Dm1012 🤮 bende aynı durumdayım 12+6 yaşadıklarında yalnız değilsin yemek yiyemedipim için kiloda alamıyorum boş mideyi çıkarmak daha bizor ve iğrenç inşallah geçer
Melissssa Allah yardımcın olsun canım gerçekten kusmak o kadar kötü kii ben 5 aya kadar hep kustum yüz damarlarım çatlardı kasılmaktan hiçbir şey yiyemezdim boğazım parçalanmıştı çok sık olduğu için çok şükür geçti o ağızdaki iğrenç tat da yeni gitti bende çok zor inşallah seninki de biter en kısa zamanda
Vera Melissssa amin canım allah razı olsun bende de o kadar çok oluyor ki artık kan geliyor kusmaktan İnan sadece yaşayan insan anlar 😔 serumsuz kendime gelemiyorum insallah sağlıkla doğsun hepsi geçecek biliyorum 🙏🏻
Habibe24 Vera allah bağışlasın canım kız bebek anneyi daha zorluyomuş bilakis de yaşıyorum ☺️ Bi makale de okumustum