Gaziosmanpaşa küçükköyde olan başarı hastanesi

2prensesmomm başarı da bütün doktorları gezdım, biraz açıklama yapayım oranın en ıyı doktoru hep selıme hanım denıldı 27 haftama kadar ona gittim ve sonra degıstırdım.
Özünde ıyı bı doktor ama rahim ağzımda kısalık çıktığında bana normal hayatına devam edebılırsın dedi degıstırdıgım doktorum sakın demıstı onun harıcınde sorun yaşamadım.
Başarıda acil doktorları cıddı olarak dıplomayı kasaptan aldı herhalde ağrı sıkayetlıyle gıtmıstım 2 sene önce 27 haftalık bebegı 22 de kalmış diyip durdu yanlış ölçmüş ıkı gunumuzu maf etmıstı. Neyseki degısmıs
Temızlık olarak temız degıl acıl ıcın seruma gıttıgımde kanlı yatağa yatmak zorunda kalmıstım genel olarak gıtmemıx gerektıgı durumlarda ıllakı gıdıyoruz ama doğum ıcın bılemedım
Ben suan başarı hastanesınde calısmıs Emrah hoca var medıstanbula gecıs yaptı bashekım olarak ona devam edıyorum hem medıstanbul temız ve gerçekten iyi bı hastane

Gidip de memnun kalan dogum yapan kimse yok mu arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

2prensesmomm benim bir arkadasım iki doğum bir diğer arkadasım bir dogum yaptı iki cocugunu doguran arkadas selime hanımda yaptırmıs bir sıkıntı yasamadım dedi diğer arkadas da kenan beyde yapmıs ben de oraya gidiyorum kenan beye ve inş onun yaptırmasını istiyorum memnunum.Doğum ücretleri en son normal 25 bin sezaryen 30 bin diye biliyorum. Ben Kenan beye gidiyorum ve memnunum tecrübeli güleryüzlü birisi

2prensesmomm oğlumda Selime hanima gidiyordum dogumuma yakın izne çıktı jalal bey var tam karşı odasında o doğum yaptirdi bana ama ondan hiç memnun kalmadım dikislerim falan açılmıştı teyzem akrabalarim hep Selime hanimfa doğum yaptılar çokta memnunlardi şimdi ki hamileliğimde de Selime hanimagidiyirum çok ilgili. Bir doktor ben çok memnunum oğlum zamanında nst ucretsizdi şuan ucretlimi bilmiyorum

2prensesmomm ikinci oğlumda orda doğum yaptım doktorumdan memnundum fakat çalışanlarından asla memnun kalmadım. Biz çağırmadan gelmiyolardi çağırdığın zamanda binbir surat yapıyorlardı bebeğin doğduğu gece hemşire çocuğa o kadar mama yüklemesi yaptı ki gazdan duramadi çocuğum daha 1 günlük bile olmayan bebeğe lavman yapmak zorunda kalmıştı hanımefendi sağolsun. Doktorum da zaten oradan gitti sonradan yani benim tecrübem iyi değildi başkasını bilemiyorum