adm Bu arada çift katılımları temizleyerek listeyi oluşturmuştuk ancak gözden kaçanlar olmuş. Çok fazla katılım oldu, listeyi hazırlayan arkadaşımızın gözünden kaçmış. Nazar boncuğumuz olsun, bundan sonra daha dikkatli olalım. Her şeyimiz ortada, her şeyimiz şeffaf çünkü Happy Mom ailesi olmak.😘💜
Azrazerin adm ben katılmıştım sonra bazıları 2 kez 3 kez katıldım yazınca bende deniyim dedim tekrar katılabildim yani 2 kez katılmış oldum aisyem bize 2 kez katılma hakkı verdi ama kazandıramadı kısmet😆😅
ipeksi Dm den ekran görüntüsü attım size aynı sayfada oqundudu isimli adres 3 kez ikişer kişi farkla yazılmış gözlerimle görmesem asla inanmazdım ama bunu görmek üzdü
Gamzekaba ipeksi belki birden çok mail attıysa ondan olabilir mi acaba 🤔 Çok mail atması çekiliş şansı için yüksek olabilir 🤔
ipeksi CivcivAnnesi son kazanan anne oqundudualci@gmail.com aynı sayfada ismi 3 kez yazılmış ekran görüntüsünü aldım hadi bir olur iki olur ama aynı sayfada aynı isim 3 kez yazılmışsa burda hata yoktur bence imkansız olamaz
CivcivAnnesi ipeksi evet bende aynı mail adresını gördüm ekran fotosu almıştım ama açıklama yapmıslar🤷🏼♀️
uduygudmrhn ipeksi işgüzarlık olmuş, bizlerde iyi niyetle bir mail attık. Kurallara uymak büyük meziyet bu ülkede. Çekeninde çekileninde hakkı geçer biryerden.
DuduNur uduygudmrhn o mail adresi benim bende sizler gibi ekran alıp attım ne yani ne gibi bi ayrıcalığım olabilir ki