adm Canımız annelerimiz çekilişimizi yaptık. Instagram hesabımız @happymomapp üzerinden canlı yayını tekrar izleyebilirsiniz. Kazanan annerimizin listesi de şöyle: Philips Avent Yenidoğan Seti: policesifatma@icloud.com UniBaby Yenidoğan Bakım Çantası: sensoy.ahmet1@hotmail.com nurakf@icloud.com okannsinemm@gmail.com oqundudualci@gmail.com Yedek Talihliler: dila.acikgoz@icloud.com gamzekagba@gmail.com tugbam.yldz@gmail.com
Deletedmom34 adm İnstagram da açıklanırken herkes isimlerden iki tane gördüğünü söyledi bu nasıl olacak şimdi ?
CivcivAnnesi Deletedmom34 evet bende az önce tekrarı ızledım gordum cıkanlardan bıtanesının ıkı kere aynı sayfada oldugunu gördüm malesef...
adm Herkes sadece kazananları açıklarken biz canlı yayın yapıyoruz, en güzeli kazanan annelere güle güle kullansınlar temennisinde bulunmak. Nasipten öteye köy yok.💜
ipeksi CivcivAnnesi son kazanan anne oqundudualci@gmail.com aynı sayfada ismi 3 kez yazılmış ekran görüntüsünü aldım hadi bir olur iki olur ama aynı sayfada aynı isim 3 kez yazılmışsa burda hata yoktur bence imkansız olamaz
Dilek25 Ben kazanamadım. İnşallah kazananlar güle güle kullansın. Bizde önümüzdeki çekilişlere bakalım 😇
Minikdunyam Msalbyrk dimi ya bende şimdi ona baktım burda en aktif olan biziz.. hiç görmedim daha ben kazandım diyeni
adm Mail attık hatta bir anne geri dönmüş onu da instagram hikayelerde paylaştık. Diğer kazanan anneler de bu çekilişi bekliyordu. Yarın liste tamam olur hızlıca gönderim sağlarız.
Sclscl adm süper olur. Ben ilk çekilişte kazandım ama kazanamayan ve ihtiyacı olan annelerimize de ulaşmıl oluruz bu şekilde🙏🏻