Merhaba kızlar ben en son 5 haftalıkken ultrasonda kese görmek için gitmiştim.Doktorum 15 gün sonra gel kalp atışı duyalım demişti şuanda 7+2 deyim bebek biraz küçük olduğundan pek fazla göremeyeceğim için 9 haftanın tamamlanmasını beklesem mi diye düşünüyorum.Aynı zamanda bulantı ve halsizlik çok fazla olduğu için gitsem acaba bana bir ilaç vs verir mi diye de düşünüyorum Sizce ne yapmalıyım

Ebrarckdr
    Aynı zamanda koltukta biraz yatıp kalktıktan sonra etraf siyahlaşıyor baş dönmesi gibi Ve bu zamana kadar 2 kere bir anda sıcak basmasıyla birlikte çok terleyip ellerim titredi neden olduğunu anlayamadım bilenler yazabilir mi ? Tansiyon düşüklüğü olabilir mi?

Ebrarckdr cnm merhaba bebeğin küçük olduğunu nerden çıkardın kendi fikrin mi dr mi dedi. Bende 5 de keseyim gordum 15 gün sonra gel dedi kalp atımı için. Bende şu anda 6+3 deyim haftaya gitcem

Ebrarckdr gittiğinizde zaten size hem folik asit vermesi lazım hemde bulantınızı söylerseniz ona göre ilaçta verecektir ☺️

Sevgi3838 Kendi fikrimce youtubeden haftalara göre ultrason görüntlerine bakıyorum sık sık😂 İlk kez deneyimliyorum galiba ondan böyleyim bilemiyorum🤔

Sevgi3838 Nabzımı ölçmüştüm 69 çıkmıştı biraz düşük geldi o yüzden böyle düşündüm

Ebrarckdr bende 7 haftalıkken gittim ilaç verdi iyi geldi. Git kesinlikle kusup kaslarının gerilmesi daha üzücü

Ebrarckdr ben yorgunluk ve halsizlikten dolayı gece ağlamaya başlayıp acillik olmuştum eşimle gece acilde öğrendik hamile olduğumu inanılmaz bir yorgunluktu yani uyusam da dinlenemiyordum asla yemek yiyemiyodum ve o dönem çalışıyordum depoda yorgunum diye ağladığımı bilirim. Zamanla folikasit takviyesi ve gebe olduğımız için istemsizce beslenmemize dikkat ettiğimiz için o durum geçiyor ama uzun da sürdü yani yine benim bi 10 haftalıkken falan geçti. Şuan 15 haftalık hamileyim herkesin tembelsin dediği ama asla tembellikle alakası olmayan isteksizlik var şuanda bende 🥲

Ebrarckdr yani kesinlikle doktora git folikasit veriyor yorgunluğa çok iyi geliyor

Gunduzanne Yaa gerçekten yaşayan bilir kimse istemez böyle olmak ama insanın hiç hali olmuyor insanlar kendi tecrübelerine göre hep kıyaslıyor maalesef

Ebrarckdr ben de 6+6 yım bu gün bı ara o kadar kötü oldum ki mide bulantısı iştahsızlık koku hassasiyeti çok fazla vardı güçsüz kaldım acile gittim bı serum taktılar prilam diye bı ilaç verdiler gözüm açıldı akşama kadar

Beybyi Geçmiş olsun bende aynı duyguları paylaşıyorum🥺Gerçekten bu şekilde günlük işleri bile yapabilmek çok zor ama sorumluluklar devam ediyor😔

Ebrarckdr ay okadar sorun yaşadım ki annem ve ablamla. Tembelsin vs demeye başladılar ki çok kötü hissettiren bişey bikaç hafta onlarla görüşmedim bile. Kimse kimsenin halinden anlamıyor doğum yapmış olsa bile