Hilalll1616 Selam Kızlar, bugün itibariyle işten ayrıldım, siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler. Ben ilk günden daraldım evde ne yapılır afalladım 😅
Mervesoku Hilalll1616 hahaha 😀😀 çalışınca böyle oluyor ev hayatı sıkıcı oluyor ama alışırsınız.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️ ufak tefek ev işlerinizi yapın varsa ayaklarınızı uzatın film dizi izleyin bebeğiniz karnınızdayken keyfini çıkarın ☺️
iremd-1798 Hilalll1616 ay sormayın bende ilk izne çıktım bir afalladım sabah işe başlayacak gibi erken uyanmalar canım sıkılıyordu yağacak bir şey bulamıyordum çok saçma bir hal aldım. İznimin 29. Gününde bebeğim doğdu Allah’tan şimdi çok güzel geçiyor şükür bebeğiniz gelene kadar sıkılabilirsiniz 😅🥹🌸 yapacak bir şey inanın yok bir gün geçiyorsa diğer gün geçmiyor gibi 😅😅
LinamAsyam Hilalll1616 evde durmak zulüm gibi geliyor düzenli iş hayatına alısınca durmak istemiyorum. Bebik doğunca ancak alısırım gibi kestiremiyorum 🥹
Elsa57- Hilalll1616 ben izne çıktım ve şuan 37+2 yim dun kontrolde 2 cm açıklık çıktı şok oldum ben dinlenmek istiyorum ya hahahah🫠🫠🫠
Hilalll1616 Mervesoku evi de eşimle hafta sonu temizledik, keşke yapmasaydık ben yapardım şimdi yavaş yavaş diyorum 😅 tertemiz evde TV karşısında mayışmaca, hatta postu açtıktan sonra uyumuşum 🙈
YHazal92 Öğretmenim yaz tatiline baya alıştım🥲 37 Den önce 3 hafta okula gideceğim kararsızım, gitmesem mi ya okulda doğurursam falan diye 😅
ggmom YHazal92 ben de öyle ama tatile alışamadım annemin yanındayım iş yaptirmiyorlar onyuzden sıkılıyorum haftaya evime geçip yeni düzeni kurmam lazım ben de Ekim sonuna kadar çalışacağım
Motheranddaughter YHazal92 ay bende 37 den önce 2 hafta okula gideceğim sırf aktarabilmek için ama zor gibi
Hilalll1616 YHazal92 ay gidin bence, doğum sonrası bir gün bile kıymetli, bana bıraksalar ben doğurana kadar giderdim
LinamAsyam iremd-1798 ben şuan bu durumdayım resmen sıkıntıdan insanlara sardım 😂 bebik doğunca sıkılacak zaman bulamayacakmısım oyle dıyorlar hadi hayırlısı 💐
Hilalll1616 iremd-1798 iznin 29. Günü de epey geç olmuş ya, ben doğsun istiyorum, ne kadar erken olursa doğum sonrasına o kadar izin kalır umudu ile doğumu hızlandırmak için öneriler var onları yapayım diyorum
iremd-1798 LinamAsyam yanii ilk zamanlar kızım uyuyordu şuan eski uykusu yok sabah 6 da falan uyanıyor sonra bri daha ki uykusu 11 i buluyor 🥹 gün içerisinde de uyu uyan oluyor pek vakit olmuyor dediğiniz gibi bebeğim yatınca bende yatıyorum hemen 😅😅
Hilalll1616 LinamAsyam bana da öyle geliyor, yorucu bir işim de yoktu, gidip 3-5 saat takılıp geliyordum ilaç gibi geliyordu, mecbur bekleyeceğim ben de evde sıkıla sıkıla, belki biraz buzluk hazırlığı yaparım diyorum aklıma başka bir şey gelmiyor 😅
YHazal92 Motheranddaughter valla bi hafta bile çok önemli bence🥹 eşim boşver diyor ama altın değerinde doğum sonrasında o izin günleri, velilerle işbirliğiyle son ana kadar dayanmamız lazım, yardımcı olurlar hafifletirler yükümüzü diye düşünüyorum.
Motheranddaughter YHazal92 Gerçekten öyle bir gün bile altın değerinde siz ozaman 3 hafta aktarabileceksiniz bende 2 hafta keşke 5 hafta aktarabilseydik
Hilalll1616 Elsa57- yaa 😅😅 benim de yarın kontrolüm var 37+1 olarak gideceğim inşallah sancım falan vardır diye dua ediyorum 😂😂
YHazal92 Hilalll1616 gidicem inşallah aksilik olmazsa, şimdiye kadar rahattım karnım rahatsız edecek derecede büyümedi ama son 2 haftadır bel ağrılarım başladı😢 31 de böyleysem son haftalar için net konuşamıyorum 😢 hayırlısı olsun
iremd-1798 Hilalll1616 40+4 de doğdu ilk kızım erken geldi bu kızımda erken gelir diye düşünmüştüm. Kızım gelmek istemedi doğumu hızlandırmak için ne yaparsanız yapın vakti saati gelmeden olmuyor ne yazık ki. Benimde doktor 40+6 da başlatacaktı daha gelmeseydi. Bende iznim daha çok kalsın isterdim ama ne yazık ki işler bu şekilde gelişti.
Hilalll1616 iremd-1798 ay evet ya biz plan yaparken hayatın ne getireceği belli olmuyor gerçekten, ben de doğum sonrasına aktarmayı çok istiyorum ama belki de gelmeyecek küçük Hanım