Hilalll1616 iremd-1798 iznin 29. Günü de epey geç olmuş ya, ben doğsun istiyorum, ne kadar erken olursa doğum sonrasına o kadar izin kalır umudu ile doğumu hızlandırmak için öneriler var onları yapayım diyorum
iremd-1798 Hilalll1616 40+4 de doğdu ilk kızım erken geldi bu kızımda erken gelir diye düşünmüştüm. Kızım gelmek istemedi doğumu hızlandırmak için ne yaparsanız yapın vakti saati gelmeden olmuyor ne yazık ki. Benimde doktor 40+6 da başlatacaktı daha gelmeseydi. Bende iznim daha çok kalsın isterdim ama ne yazık ki işler bu şekilde gelişti.
Hilalll1616 LinamAsyam bana da öyle geliyor, yorucu bir işim de yoktu, gidip 3-5 saat takılıp geliyordum ilaç gibi geliyordu, mecbur bekleyeceğim ben de evde sıkıla sıkıla, belki biraz buzluk hazırlığı yaparım diyorum aklıma başka bir şey gelmiyor 😅
Hilalll1616 Elsa57- yaa 😅😅 benim de yarın kontrolüm var 37+1 olarak gideceğim inşallah sancım falan vardır diye dua ediyorum 😂😂
Motheranddaughter YHazal92 Gerçekten öyle bir gün bile altın değerinde siz ozaman 3 hafta aktarabileceksiniz bende 2 hafta keşke 5 hafta aktarabilseydik
Hilalll1616 iremd-1798 ay evet ya biz plan yaparken hayatın ne getireceği belli olmuyor gerçekten, ben de doğum sonrasına aktarmayı çok istiyorum ama belki de gelmeyecek küçük Hanım
Hilalll1616 Peki herhangi bir belirtiniz var mı Kızlar ? Benim 2-3 gündür Regl olacakmışım gibi ağrım var, şiddetli bir ağrı değil ama sürekli rahatsız ediyor, hatta az önce ağrıya dayanamayıp kalktım yürüyorum evin içinde. Normal mi sizce ?
LinamAsyam Hilalll1616 normal doğuma hazırlık yapıyormuş vücut yinede hurma yemek vs faydalı olur gibi
iremd-1798 Hilalll1616 37 de izne çıkıyorsunuz 40 a kadar gelmezse 3 hafta net gidiyor zaten 😟 bir de ben 33 de yıllık izin kullandım onu da düşmüşler doğum izninden. Yanii bebeğin geliş zamanı çok önemli ,😟
YHazal92 iremd-1798 evet 32 den sonra çalışabilir raporu aldıysanız ondan sonraki her izin rapor vs… Doğumdan önceki 8 haftalık izinden düşüyor.
YHazal92 Hilalll1616 gidicem inşallah aksilik olmazsa, şimdiye kadar rahattım karnım rahatsız edecek derecede büyümedi ama son 2 haftadır bel ağrılarım başladı😢 31 de böyleysem son haftalar için net konuşamıyorum 😢 hayırlısı olsun
iremd-1798 YHazal92 evet öyle oluyormuş ben bilmiyordum söyleyende olmadı o yüzden biraz sıkıntı oldu amann evladıma sağlıkla kavuştum ya gerisi boş zaten evden çalışıyordum. Bir aksilik olmazsa da evden devam edeceğim
Hilalll1616 LinamAsyam sancım olur da anlayamam diye çekiniyorum ama doktorum sancın olursa kaçırman mümkün değil anlarsın dedi 😅 ona güvenerek sabrediyorum
Ahyeluz Hilalll1616 hayrli olsun 32. Hafta raporu tam olarak ne zaman lainmali atiyorum 32 + 6 da olur mu :)))